Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má vyzývavé fotky na FB

Príspevok v téme: Má vyzývavé fotky na FB
jumbacisko

Čaute moja otázka znie: poznám sa s jednou babou a uberá sa to dobrým smerom. Ide ale o to že na FB má kus vyzývavé fotky. Žiadne výstrihy alebo tak, len proste je atraktívna a vie to o sebe . A na tých fotkách to vidno.
Mám z možného vzťahu vycúvať? Je to znak že by mi bola neverná? Bavíme sa spolu normálne, všetko je ok, len toto mi kus vŕta hlavou.

uterak

O nevere to nesvedci, ale je to potom asi dost egocentricka zena = taka, co rada na seba puta pozornost inych a rada byva stredobodom pozornosti. Chce to stravit trosku viac casu vo vztahu a pozorovat babu, ako sa sprava v spolocnosti viacerych ludi, ci sa rada predvadza, pisti a struha afektovane grimasy, len aby si vsetci vzdy len ju vsimali. Egocentrizmus spojeny s extrovertnou povahou nema sice nic spolocne s neverou, ale pravdepodobnost, ze ti bude neverna introvertka, skromna siva myska bez FB profilu, je ovela mensia ako pravdepodobnost, ze ti bude neverna egocentricka extrovertka casto sa obklopujuca vela ludmi. Ale tu ide cisto len o pravdepodobnost, takze nemusi byt zrovna neverna, ale ako sa hovori, prilezitost robi zlodeja. Zober si to takto: taktiez zena hladajuca partnera si moze polozit otazku, ci ma zmysel dat sa dokopy s tymto vysportovanym svalnatym fitnesakom, ktory tam ma na FB fotky v slipoch a vyzera jak gigolo. Odpoved: ci bude, alebo nebude neverny, to zavisi jenak od jeho charakteru, ale pravdepodobnost, ze bude neverny priemerne vyzerajuci skromnejsi introvert bez FB profilu a bez svalov, je ovela mensia, ako pravdepodobnost, ze bude neverny extrovertny dokonale vyzerajuci muz s kopou fotiek na FB. Lebo prislovie "prilezitost robi zlodeja" tuto znamena, ze priemerne vyzerajuceho skromneho typu "siva myska" chlapa bez FB profilu si nikto nevsimne, ale vysportovaneho fesaka s kopou fotiek si vsimnu vselijake lahke zeny a same sa mu zacnu do postele ponukat. No a nevyuzije tu prilezitost? Mozno, ze aj bude chciet byt verny, no ale ked tych prilezitosti podviest partnerku budu denne desiatky, moze sa stat, ze predsa len neodola a urobi to. Zatial, co ten druhy ziadne prilezitosti na neveru ani nema. Teda to nemoze urobit, ani keby zrovna chcel. Hlavne si vsimaj, ako sa sprava tvoja priatelka v spolocnosti ludi, ci nemrka ockom na vselijakych chlapov a tvojich kamosov, ktori su napriklad krajsi od teba, pripadne bohatsi, a tak. Podla toho sa potom rozhodni, ako dalej.

exodus

kámo rovno ti napíšem že si si našiel kur*u
Normálna žena mladá či staršia sa nepotrebuje predvádzať na FB a ešte vyzývavo, že cecky von a zadky von a našpúlené papule..
Ja osobne toto neznášam u ženských najmä tie ich našpulené papule.. trapošky trápne zhúlené...
Alebo tie čo si vystavia cecky vo výstrihu pred objektívom... vyzerajú potom ako tie čo sú reklamy v novínách že ponúkajú sex cez telefon alebo že inzerát "zavolaj už som celá nažhavená a manžel nieje doma"

jumbacisko

No však toto. Môžem byť do ženy hocijako silno zaľúbený, skákať po hlave si ale od žiadnej nikdy nenechám. Lenže plno nádherných žien si "nevedia" nájsť partnera. Alebo zo vzťahu cúvajul, príp. im vydrží veľmi krátko. Ja len či vzťah s takou nie je dopredu odsúdený na zánik, lebo ony ho mať asi nevedia...

DoktorExitus

No ono to funguje tak ona vie že je pekna a žiadana a upevnuje si tým sebavedomie to je u žien bežne a ty ak maš male sebavedomie tak ona to vycíti a bude vždy vo vzťahu na koni lebo bude ťa držať v neistote že nebude mať problem si najsť ineho lepšieho. Ak maš na to byť ty ten kto bude vo vzťahu určovať a budeš ty ten alfa samec tak ostane pri tebe ale ak knie ty budeš v neistote stale a ona bude s tebou zametať. Takže ak na to nemaš lepšie z toho vycúvať a netrapiť sa najdeš si inu pekných bab je dosť.

elllellle

Simon
dobreeeee :D
ale scasti mas pravdu
Jumbacisko
mas co si chcel a co ta zaujalo ale to mohlo zaujat viac muzov a preto tam visi otaznik co bude ked je taka vyzyvava na fb....

simon000

ako vyzývavé? Ak nemá výstrihy čo má? Príliš odhalené stehná na fotkách alebo čo? Popíš viac.
a jednoznačne ženy a dievčatá ktoré majú potrebu odhalovať svoje telo na sociálných sieťach či dávať fotky s nejakými provokujucími pózami majú so sebou nejaký nevyriešený problém. Buď boli v detstve sexuálne zneužíté alebo majú nízku mienku o sebe a chcu si to takto kompenzovať alebo majú príliš prehnane vysoké sebavedomie čomu môžu vďačiť svojím blbým rodičom pretože ak má decko veľkú mienku o sebe že je príliš dobré alebo múdre či príliš krásne na tento svet mu viac škodí ako pomáha.
Ona je buď vychovaná tak že jej to rodičia tatko či mamka alebo obaja až veľmi zdôrazňovala aká je krásna a teraz chce aby ju obdivaval celý svet jej modelkovské telo alebo potrebuje obdiv mužov na svoje pošramotené či rozmaznané ego.
Za takým správaním sa niečo skrýva. A ja osobne toto na ženách neznášam ak sa na sociálných sieťach prezentujú ako predajné prostitutky a čakájú počet lajkov najmä od mužského osadenstva a hrýzu si pri tom nechty od nedočkavosti. A potom len samé ich odpovede Ó ďakujem, ďakujem.... dobre sa neposeru z toho pi*e vyjeba*é

annninka

To vôbec nemusí znamenať, že ti bude neverná.. Ty jej ale teraz nemôžeš hovoriť, aby vymazala tie fotky alebo niečo pdobné lebo tým by si to všetko zmaril.. Ak sa ti páči a ak ju máš rád, myslím že by si to s ňou skúsiť mal..

lLily

asi ti na nej moc nezalezi, ked o nej druhych (hlavne pociatocne prispevky) nechas toto pisat a iba sa tomu prizeras...ja som za to, ze ked si chce niekto s niekym cosi viac zacinat, malo by mu na nom prinajmensom zalezat, bo bez tejto podmienky taky vztah nema ziaden hlbsi zmysel, nez ten, ktory mu pripisu obaja ucastnici toho vztahu

Mesačný princ

mhmhmh ti dobre píše.

Ak pochybuješ už teraz, bude sa to len stupňovať. Možno je v tom šiesty zmysel a mal by si ho počúvať a možno len obyčajná paranoja.

Odpísať dievča len preto, lebo je pekná a ukazuje sa na FB???
To už je čo? :O

Ja som za realitu. Ja by som vyskúšal. Nikdy nedám na reči, či rady iných a idem si podľa seba. Možno nie vždy, al...
Prečo niečo neskúsiš a hneď kalkuluješ či to bude také, alebo hentaké...?

Bojíš sa? Ak áno, tak do toho nechoď a nechaj ju niekomu, kto o nej pochybovať nebude.

lLily

vrtanie v hlave nie je dobre podcenovat a zahovarat....hlavne, ak si bol dlhsiu dobu sam - tieto signaly len tak neprehliadnes a vzdy sa mozes spolahnut na posolstvo, ktore k tebe donesu...aspon teda mne sa to vzdy nasledne i potvrdilo

nech uz je to na akejkolvek ceste, vzdy ver v prvom rade sebe a svojim pocitom, ak (ci pokym) sa situacie neukaze v celkom inom svetle