Má vyzývavé fotky na FB

Príspevok v téme: Má vyzývavé fotky na FB
jumbacisko

Čaute moja otázka znie: poznám sa s jednou babou a uberá sa to dobrým smerom. Ide ale o to že na FB má kus vyzývavé fotky. Žiadne výstrihy alebo tak, len proste je atraktívna a vie to o sebe . A na tých fotkách to vidno.
Mám z možného vzťahu vycúvať? Je to znak že by mi bola neverná? Bavíme sa spolu normálne, všetko je ok, len toto mi kus vŕta hlavou.

mhmhmh

Tak zase nema vyznam ist do vztahu, o ktorom mas pochybnosti este skor, ako zacal. Ona sa nezmeni a cim blizsie k nej budes mat, tym viac ti to bude vadit, ze hlada pozornost vsade a nielen od teba. Ci mas ty co ponuknut, to je zas dalsia otazka, ale najskor si uvedom, do coho ides a ci sa cez to dokazes preniest. Ak ano, potom mozes riesit dalsie veci.

Mesačný princ

jumbacisko - zlá otázka.

Skôr by som sa spýtal mám na vzťah? Mám jej čo ponúknuť. Má náš spoločný vzťah perspektívu.

...ale vôbec je to úplne nepodstatné. Týmto sa zaoberať, keď ešte ani nevieš, či ťa zajtra nezrazí lietadlo.

Skúste a uvidíte

jumbacisko

Tak uvidím čo s tým. Zúfalý z nej nie som ani sa nijako nenechavam vyuzivať, nič také. Len či také dievča má aj perspektívu.

mhmhmh

Tebe vadi skor vlastnost, a to marnivost a tuzba po obdive. Myslim, ze si osobnostne nevyhovujete. Su aj atraktivne baby, ktore nemaju potrebu narcisticky zbierat lajky na socialnych mediach. Ona vobec nemusi mat sklony k nevere. Ale co by som neodignorovala je ten fakt, aky ma hodnotovy rebricek. Myslim, ze tieto typy bab budu vzdy usilovat o pozornost a obdiv muzov. Je na tebe, ci to dokazes rozchodit. Ona mozno casom dozreje, ale poznam aj 35-rocne, ktore maju tuto crtu.

Mesačný princ

jumbacisko - a uvedomuješ si, že dôvera je svojim spôsobom násilie páchané na inej ľudskej bytosti?

jumbacisko

Bnb: neviem, neprikyvujem jej na všetko, neskáčem ako ona pískne, odmietnem pozvanie/návrh keď nemôžem...môj život sa netočí okolo nej. A keby ma chce iba namotávať, tak ju nechám, ale necítim to z nej.
a_dr1a: pozri oslovil a pozval som na rande mnoho dievčat aj tie, ktoré sa niekomu nezdali atraktívne. Žena vôbec nemusí byť modelkou aby ma priťahovala.
Ďalej-ja vzťahy hodlám budovať na dôvere. Nikdy by som si nedovolil niekoho spútavať a dusiť ho. Vzťah je o 2 ľuďoch zdieľajúcich svoje rozdielne životy ;)
A vyzývavé sú v zmysle: krátke sukne, plavky, atraktívne nalíčenie a pod.

Mesačný princ

Pozri šuhajko. Chceš ju, ber ju, Nechceš ju, nechaj tak!

Ponuka a dopyt. Mňa osobne by FB niekoho vôbec nezaujímal, pretože ho väčšinou ľudia, s ktorými sa stretávam nemajú :D

7:00 raňajkujem
7:20 pijem kávu
7:50...seriem :D
8:00 ruším FB

a_dr1a

Si ziarlivy majetnicky domyslavy, tak urob dotycnej sluzbu a daj jej pokoj, aby si nasla k sebe rovnocenneho partnera.
Vies. Keby nebola pekna a atraktivna, ani by si si ju nevsimol, nemal o nu zaujem. To je fakt. A dalej. Sam si napisal, ze ziadne vystrihy spodne pradla ai v tom nie su. Tak o com teraz tocis??? To, ze mas o nu zaujem, ma si teraz zohizdit tvar telo ai, len aby nebola pritazliva aj pre inych muzov?) Jasny dokaz mojho uvodneho zhodnotenia tvojej osoby.
A este nieco. Mne sa za zivot praveze vacsinou potvrdil opak. A to, ze "ticha voda brehy myje") Takze neraz prave tie najvacsie putky netykavky "jeptisky" ai boli neraz ako z retaze vypustene a to vo vsetkom)