Muzi a steroidy

Príspevok v téme: Muzi a steroidy
bibiana12

Dobry den

chcela by som sa opytat a zaroven mozno poradit co si myslite o muzoch, kt. sypu?
Mam taku skusenost mam 25 priatel ma 29r cvici, aj sype.
Viem ze tie tabletky ktore do seba pcha je svinstvo a je to aj umele-nafuknutie svalu- cely sa zavodnil :-D je taky velky to je ok, kazdy sa nanho diva ked sme niekde a po pravde m to aj vadi lebo asi kazdy teda vie ze ako vyzera ,,napichani,, muz..... Okrem toho mu stale stoji a uz ani neviem ci z tych tabletiek je to taka automatika alebo z toho ci sa obimame obcas :D
Viem ze steroidy obsahuju vela testosteronu a ze muzi su nadrzani ale viem ze sposobuju aj neprijemnosti a spemie sa ,,oslabuju,, obrazne povedane... a mysli ze mame uz vek aj na to aby sme si o 2-3 roky zalozili aj rodinu no neviem aj sa bojim onho ze pcha do seba tie hluposti a bude problem.... nazor??

dobreuz

užívanei sterodiov ničí aj kĺby, keďže steroidoví panáci väčšinou vážia neúmerne svojej výške a veku a tak aj kĺby odchádzajú skôr, takže len dement môže sypať.

Millie145

Pre cloveka ktory sa rozumie chemii je to velmi desive.Poruchy erekcie plodnosti su len jedna vec.Ovela horsie je ze to nici cievy pecen oblicky a v poslednom rade vplyva na mozog a sposobuje agresivitu.20 rocny chalan ktory sypal od 16 stich zomrel ...velmi poskodene cievy...zrazenina...infarkt ...koniec. Neberte to je to velmi velmi nebezpecne.nestoji vam za to ze budete vyzerat ako nafuknute balony a pridete o zdravie ktore vam nikdy nikto nevrati.Mozno to teraz este nevidite ale je lepsie prestat teraz nez potom ked bude neskoro

Seriozny

Aj zdravých a prospešných vecí keď je ich veľa škodí.Nechcem veľa polemizovať ale naozaj seriozne ti pomôcť.Teda tvoj pohľad na problém.Tak k veci.Tieto látky sú naozaj škodlivé ale ak z rozumom tvoj priatel narába zo ster.riziko sa dá veľmi úspešne minimalizovať.To že by zostal neplodný je len ak by to bral v kuse čiže nemal by prestávky a zanedbal by terapiu ktorá nasleduje po vysadení sypania.Určite používa nejaké látky aj na obnovenie funkcie orgánov po vysadení AS.Navrhujem ti navštíviť na internete stránky o steroidoch kde sa dočítaš všetko o problematike,popise látok,užívanie,minimalizovanie nežiad.účinkov zoznám sa z problematikou naštuduj si to potom až potom sa z priatelom o tom porozprávaj nebudeš za husičku ktorá sa tomu nerozumie budeš mať tromfa v rukáve keď sa ho opýtaš aké nasadil PCT .kúp si knihu od Kopčeka o dopingu na rovinu .Všetko len aby si vedela čo tvoj priatel berie atď.Nepýtaj rady na takýchto fórach kde sú samý neznalci

bibiana12

No brat antikoncepciu a pcat do seba sracky je neco neporovnatelne nakolko mi do dermatologicka odporucila kedze lieky su drahe antikoncepcia je jedina istota ze bud vyrazky zmiznu natrvalo alebo docasne tak som to skusila nakolko lieky su drahe a nesom nejaky pokusny kralik aby som do seba pchala rozne ine lieky na vyrazky tak som sa rozhodla pre tuto volbu lebo na to sa antikoncepcia urcuje!!! nie aby som mohla spavat hore dole tak sa uvedom nemam 15 aby som musela odskusat chlapov a nesom ani tej povahy mala som uz par chlapov za sebou a antikon. beriem len 3 mesiace! takze netrebalo mi ju do postele aby si vedel

Co sa tyka steroidov to je akoby ja som si dala uz plastiku nejaku aby si ludia vsimli napr ake mam pery alebo prsia urobene tak isto je to umele ako steroidy a keby som to ja zvazovala asi by mi frajer vynadal ci som normalne tak tak isto hentake sracky umele pre mna niesu ok lebo nicia to telo niektorym aj sex.zivot

a to ze je mlady a chce byt co najvacsie fajnnnn, ale naco to je dobre ved to telo aj tak raz zostarne mne by sa pacil aj bez toho !! umele hluposti a bojim sa onho lebo mame vek nato aby sme si aj zalozili rodinu tak kedy s tym skonci !

baradu

steroidy sa daju brat aj rozumne a potom je ich riziko o dost nizsie ako si vacsina ludi mysli. ale to asi nebude bezny pripad a asi ani jeho pripad, ved vacsina ludi z posiliek to do seba nasype hociako, len aby boli vacsi. zdravotne problemy mozu prist casom, je to proste riziko.

retard

Ja nikomu nezakazujem antikoncepciu a v živote som sa do toho nestaral, lebo ma to nezaujíma, no tento krát mi nedalo a chcel som poukázať aj na druhú stranu. Lebo sa tu niečo démonizuje.

retard

Keď používa steroidy s rozumom (čo mnoho ľudí nevie), žiadne katastrofické scenáre neočakávaj. Inak je to jeho zdravie, teba to nemusí zaujímať. Tie ženy sú nesvojprávne ?