Muzi a steroidy

Príspevok v téme: Muzi a steroidy
bibiana12

Dobry den

chcela by som sa opytat a zaroven mozno poradit co si myslite o muzoch, kt. sypu?
Mam taku skusenost mam 25 priatel ma 29r cvici, aj sype.
Viem ze tie tabletky ktore do seba pcha je svinstvo a je to aj umele-nafuknutie svalu- cely sa zavodnil :-D je taky velky to je ok, kazdy sa nanho diva ked sme niekde a po pravde m to aj vadi lebo asi kazdy teda vie ze ako vyzera ,,napichani,, muz..... Okrem toho mu stale stoji a uz ani neviem ci z tych tabletiek je to taka automatika alebo z toho ci sa obimame obcas :D
Viem ze steroidy obsahuju vela testosteronu a ze muzi su nadrzani ale viem ze sposobuju aj neprijemnosti a spemie sa ,,oslabuju,, obrazne povedane... a mysli ze mame uz vek aj na to aby sme si o 2-3 roky zalozili aj rodinu no neviem aj sa bojim onho ze pcha do seba tie hluposti a bude problem.... nazor??

normalll

Nie? Podla reakcie obhajoby hadam aj hej.
Co je zle na kefovacke?
Vies, co je zle na tom, ze sa chce sam sebe pacit? Ze jeho chory narcizmus zasiel tak daleko, ze si dobrovolne trvalo poskodzuje zdravie. Kym bezstarostnu kefovacku od zien vyzaduju muzi.

retard

Je to úplne smiešne ako sa ženy, ktoré berú a potom vedú svoje maloleté dcéry k braniu antikoncepcie, pod zámienkou akné, pritom chcú, len s prepáčením kade-tade kefovať s rizikom závažných nežiaducich účinkov ako je riziko trombembolických príhod a rakoviny prsníka,... ,,odbavovať" na ľudoch, ktorý berú steroidy. A áno, tvoj priateľ sa chce sám sebe páčiť, posúvať za hranicu, byť väčší, silnejší, atd., čo je na tom zlé?

crv

niektoré baby vravia ze tí čo do seba sypú kadečo tak majú nechutné semeno .. prestan ho fajcit a on prestane brat ...

nedá mi to :D je to od neho pekné že si pichá do zadku , možno mu aj vo fitku v sprche sem tam pichnú kamoši :D

Bibiana12

Ja neviem lebo on aj pichá do zadku nieco ale aj tabletky berie a je uz dost velky akoby sa v tom fitku prebiehali ktorí je najväčší pretože on vie ze mne to vadi
A ano kazda sa obzrie za veľkým mužom ale naco je toto dobre byt co najväčší on sa chce páčiť sam sebe mam tsky pocit
Ja beriem antikoncepciu jemu to tiez vadi ale ja ju beriem kvoli pleti mam slabé akné ... a viem ze po case nemusí penis stat ale jemu zatial stoji a asi kdekoľvek sa nachádza niekedy sa bojim ze ma podvedie ved tie hormóny im musia bit cez hlavu ked veru hentake svinstva ....

pufipuf

Odide mu z toho pecen. Sleduj, ci nezltne. Muzi su z prebytku testosteronu aj agresivni, tak si davaj bacha, aby ti sem-tam nesvihol po papuli.
Okrem toho sa mu vtak zcvrkne, budes mu ho hladat lupou, ale ked je blby a sype...