ahojte ludia... chcem sa opytat ci mozem ako obycajna zena napisat knihu? co vsetko treba vybavit v tomto pripade? dakujem
môže aj obyčajný človek napísať knihu?
Ako tu píšu, problém bude s vydaním knihy. Najskôr vydajú knihy tí, ktorí zaplatia vydavateľstvu, aby ju vydali.
Ahoj Viktoriabb. Neviem, ci tu este chodis, ale videla som od Teba prispevok, kde si spominala pristroj Zapper. Prosim Ta, kde si ho presne zohnala a ako pouzivala?
ide mi hlavne o to čo všetko treba vybaviť ohľadom vydavatelstva ake su tam poplatky a všetko čo treba vybaviť okolo toho :)
viktoriabb, knihu môže napísať hocikto. S vydávaním to už nie je také ružové, ale tu máš tipy www.fandom.sk ako na to, hádam ti niečo z toho pomôže.
Veď už si dostala odpove´d. Môžeš. Ktokoľvek môže napísať čokoľvek. Otázka znie, či ti ju vydajú. Chceš si zarobiť? alebo len zistiť, či na to máš? Mnoho súčasných spisovateľov začínalo formou blogov a ke´d zistili, že majú pozitívnu odozvu, potom sa pustili do kníh. Nechceš vyskúšať?
ludia prosim pytam sa naozaj vazne nerobte si tu srandy...
Nie, nie, Kycera. Táto činnosť je na vykonávanie určená práve mne podradeným a nerovnocenným ľuďom.
Akosi v tom nemáš jasno! Najskôr píšeš o knihách, potom o knihe.
Mám obavy, že nemám dostatočne vzdelanie, ani výchovu, a preto nepoznám "tie správne vyjadrovacie prostriedky" na to, aby som bola vhodnou adeptkou na túto činnosť. A pochybujem, že na tomto fóre sa nájde Tebe rovnocenná osoba, takže sorry, budeš si to musieť spraviť SÁM!!! ; )