Zdravim.mozno to tu nepatri no chcel by som vas velmi pekne poprosit o radu.mam 19 rokov a som stale panic.pred mesiacom som sa dal dokopy s jednou 22 ročnou zenou.zatial sme spolu sex nemali no buducu stredu jej rodičia odchadzaju na dovolenku a ona bude mat prazdny dom a volala ma k nim.myslim si ze dojde k sexu a ja mam obavy co sa stane ak zisti ze som panic.keby sa ma to opytala tak by som jej to povedal no ona sa nic nepytala a ja som sa hanbil zacat o tom rozpravat.co by ste mi poradili?mam je to povedat alebo nechat to tak?bojim sa ze ked sa dozvie ze som panic tal to so mnou bude chciet skoncit :/ za ten mesiac co sme spolu som si na nu dost zvykol a mam ju uprimne rad.pride na to ze som panic ak jej to nepoviem?dakujem za vsetky rady
Prvý sex
mesacny si panic? :D
ale trt niekto aj ked mal 500 zien nemusi vediet dobre sexovat niekto sa tomu nauci po 2razoch ked je sikovny
Kludne ho moze odkopnut, ked je panic. Co je nejaka ucitelka sexu, aby ho vsetkemu zaucala? Ved kym sa to chlapec nauci, prejde aj rok, za ktory si dievca poriadne nezasulozi. Plus bude musiet furt riesit jeho komplexy, hanbenie a podobne sprostosti. Veru niet nad dobreho milenca, ktory vie, co ma robit a zenu poriadne pomiluje. Taka zena je usmiata, spokojna a stastna. S panicom bude furt nervozna, frustrovana a stane sa z nej furia, bez kvalitneho sexu.
Urcite ta ani neodsudi, ani neodkopne, lebo si panic. Keby ta mala odsudit alebo odkopnut, mohlo by teoreticky existovat nespocente mnozstvo inych dovodov, preco by to mohla urobit. Kto je panic, toho frajerka neodkopne, ale kto ju tyra, toho ano. Kto ju ponizuje, toho ano. Kto jej ublizuje, toho ano. Kto ju podvadza, toho ano. Kto ju nonstop klame, toho ano. Kto je smradlavy a spinavy a nedodrziava hygienu a ma hnile zuby, toho ano. Kto tyra zvierata a naschval kopne do maleho decka, je surovy k inym, toho ano. Kto otvori okno o dvanastej v noci, ked je vonku v zime minus 15 stupnov a zareve na frajerku, ze tu mi v bunde sediet nebudes a vyzlec sa a daj si kratke rukavy a chcem ta teraz okamzite vidiet holu, toho ano. Kto hra na automatoch, toho ano. Kto berie drogy, toho ano. Kto pije alkohol a je vkuse ozraty, toho ano. Kto zerie sterace a robi zo seba agresivne vulgarne a steracmi napumpovane hovädo, toho ano. Kto je lenivec a raz neodrobi viac jak 3 dni v roku, po ine dni sa na simulantskych marodkach a na podpore poflakuje, toho ano. Kto je agresivny nervak, toho ano. Kto je strasny bordelar, toho ano. Kto je hnusny provokater, podcenovac, opovrhovac, ponizovac, namyslenec a nafukanec, sam seba vyvysuje a o inych sa opovrhovacne vyjadruje a s nenavistou a posmeskarsky, toho ano. Kto je zneuzivac dobroty, toho asi tiez :) no vidis, kolko dovodov je, ze preco zena moze odkopnut chlapa? Len teba trapi prave ten jeden, na ktory mimochodom asi zena nebude pozerat jak na dovod rozchodu, len ty to tak vidis.
mas 19 to ze si panic je normalne
keby mas 40 a si panic tak to je uz trochu horsie :D
tiez nechapem tito vztahy, ja by som sa v ziadnom vztahu svojom nebala povedal frajerovi ze som panna, o tom je vztah ze tomu druhemu povies vsetko
Suhlasim s cistou laskou. Namiesto toho,aby sa ludia spoznavali,zistovali ake maju hodnoty,ciele,postoje,tak radsej spolu spia. Potom sa netreba cudovat,ze sa taketo vztahy a manzelstva rozpadaju,kedze v konecnom dosledku zistia,ze k sebe vobec napasuju.
Dakujem velmi pekne za vsetky rady.dufam ze to dopadne vsetko dobre
Peter, vieš si ju predstaviť ako svoju manželku a matku svojich detí? Nerozmýšľal si ešte nad tým? Tak prečo sa hrnieš do toho sexu? Je to ako trhať čerešne zelené, prečo nepočkáš, kým dozrejú?
Mesiac je veľmi krátka doba, aby si niekoho dobre spoznal. Akonáhle sa váš vzťah presunie do sexuálnej roviny, už ju dobre nespoznáš. Lebo potom hlavným motívom na vaše stretávanie bude sexuálne spoznávanie.
Nechceš to urobiť inak, ako to robí väčšina mladých okolo? Ak to s ňou myslíš vážne, spoznávajte sa čisto, svoje názory, postoje, povahy. Na milovanie je času dosť, keď si už budeš istý, že ona je tá pravá pre teba. Úvahy, či budeš dosť dobrý v posteli potom padnú. Lebo žena, ktorá ťa bude skutočne milovať, ťa bude chcieť, aj keď si panic, alebo ešte o to viac. A na takú lásku, treba vedieť aj čakať, kým dozreje. Nechaj si svoje panictvo pre manželku, ktorej sa budeš chcieť celý darovať a ktorej tak milovaním povieš to, čo si povedal i pri manželskom sľube: som celý tvoj a pre teba sa vzdávam všetkých iných žien.
Pamätaj: láska a sexuálna žiadostivosť sú dve rozdielne veci ! Dajú sa ľahko odlíšiť, stačí si uvedomiť úmysel, s akým sa k sexu pristupuje. Chcem si užiť alebo chcem ti obetovať celý svoj život a zostať s tebou až do smrti? Egoizmus a hľadanie vlastného sexuálneho uspokojenia versus úprimná a obetavá láska.