Prvý sex

Príspevok v téme: Prvý sex
Peter00017

Zdravim.mozno to tu nepatri no chcel by som vas velmi pekne poprosit o radu.mam 19 rokov a som stale panic.pred mesiacom som sa dal dokopy s jednou 22 ročnou zenou.zatial sme spolu sex nemali no buducu stredu jej rodičia odchadzaju na dovolenku a ona bude mat prazdny dom a volala ma k nim.myslim si ze dojde k sexu a ja mam obavy co sa stane ak zisti ze som panic.keby sa ma to opytala tak by som jej to povedal no ona sa nic nepytala a ja som sa hanbil zacat o tom rozpravat.co by ste mi poradili?mam je to povedat alebo nechat to tak?bojim sa ze ked sa dozvie ze som panic tal to so mnou bude chciet skoncit :/ za ten mesiac co sme spolu som si na nu dost zvykol a mam ju uprimne rad.pride na to ze som panic ak jej to nepoviem?dakujem za vsetky rady

Peter00017

Ja by som jej to najradsej povedal no bojím sa jej reakcie :/ aj ked na druhej strane je pravda ze ked ma preto necha tak asi za to nestala

Mesačný princ

Ja by som jej dokonca povedal, že sex bude až po svadbe a spýtal sa jej či počká :D

Povedz jej to určite. Ak ťa odmietne pre dôvod, že si panic, tak ju môžeš rovno poslať do....

Cudo

Zaujimali by ma argumenty, preco jej to "v ziadnom pripade" nemas povedat. Vies, ak mas k niekomu dostatocne blizky vztah na to, aby si s nim liezol do postele, nemala by byt takato hovadina cosi, co jej nemozes povedat. Ak je to pre teba viac sex ako milovanie, potom sa k tomu stavaj ako sexualny atlet a hraj formu. Ak je to pre teba milovanie, tak sa k tomu stavaj snad trochu inak a neber tu zensku iba ako babu, na ktorej ides predviest svoje najlepsie mozne sexualne predstavenie.

Peter00017

smutmaDeva-ano ma 22.takze nenam jej nic hovorit?ked jej to nepoviem neriskujem ze sa so mnou bude chciet rozísť lebo sa bude citit ,,oklamana"?teda ze som jej to nepovedal.aj ked sa ma na to nepytala no ona to berie ako samozrejmosť :/

hana224

Ahojte mám 15 rokov. Mám akné a mám s tým dosť problémy. Bola som už viackrát u viacerých kožných a tie mi len vždy dali takú vodičku z lekárne na čistenie pleti. Používam ju ráno aj večer ale nepomáha. Akné mám pod krkom na chrbte a tvári. Na tvári ho mám všade - od 11 rokov. Nič mi nepomáha- chodím pravidelne ku kozmetičke, čistím si pleť s vodou aj vodičkou na pleť, skúšala som rôzne krémy aj masky. Dosť mi to uberá na sebavedomí a nepoznám nikoho kto by mal ani z polovice akné ako ja. Ak máte nejaké rady alebo skúsenosti v pohode napíšte. Budem vďačná za všetko. A áno tiež som si myslela že sú to len pubertálne ale všetky doktorky povedali že nie. Ďakujem a ospravedlňujem sa za gram. chyby.

smutnaDeva

a kolkoze to ma ta kocka rokov? 22? a to akoze naozaj? lebo ja vobec nerozumiem tejto debate, nic jej nehovor v ziadnom pripade, ty mas ale napady

ehm

Si v krásnom veku a že nemáš skúsenosti vôbec nevadí. Hlavne sa nestresuj, lebo potom to fakt pokašleš. Ťažko ti tu poradia ľudia, ktorí nepoznajú ani teba ani tvoju kočku. Ale podľa mňa, skús to nechať plynúť, nestresuj sa a keď k tomu príde, sám budeš cítiť, čo máš povedať a čo urobiť. Ak sa ozaj ľúbite, bude to super, aj keby to dopadlo inak ako očakávate. Veď to bude prvýkrát, nie posledný.

Cudo

Sex pre zeny neni gymnastika, zbytocne sa stresujes. Za prve - urcite bude vediet, ze je to pre teba prvy raz, to spozna. Za druhe - zenam urcite nevadi chalan co ma 19 a je bez skusenosti, preto jej to povedz.

Fullhd

Tak sato snaz nepokaslat a daj jej dlhu predohru....musis ju poriade nazhavit...hovorit by som jej to asi nehovoril ale ty budes mat problem z vydrzou...ked bude s tebou v posteli tak si potom utvori nazor podla tvojho vykonu...tazko ti radit vacsinou chcu zeny len poriadne tak to neposer