Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Načo sú vlastne dobré vzťahy?

Príspevok v téme: Načo sú vlastne dobré vzťahy?
muzneznamy

Inak mňa by vlastne zaujímalo, načo to je dobré keď sa dvaja aj tak rozvedú??? Toľko investovaného času, energie, peňazí, snahy a to všetko len pre to aby sa to jedného dňa celé zrútilo ako domček z kariet, ktorý človek stavia niekoľko rokov...

Ako sa človek cíti, keď už má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré sa rozpadli? To už asi nebude nikdy ako pred tým, tá pravá čistota, to prvé prežívanie je už skončené a človek to znova zažiť nemôže...

O čom to vlastne je? Pár mesiacov alebo rokov si človek omámený zamilovanosťou myslí, že všetko je tak super, že všetko je krásne, že to bude trvať naveky, a potom sa partneri začnú hádať, nenávidieť a je koniec. A potom si človek nájde zas iného partnera a kruh sa môže zase začať... a po prestriedaní X partnerov človek zistí, že už nie je najmladší a tak vstúpi do manželstva a urobí si deti kým je ešte v kurze. Všetko je OK, ale za pár rokov sa aj to manželstvo skončí rozvodom a čo je na tom najhoršie - že si to odnesú deti....

Hráme sa na monogamných a pri tom keď vidíme niekoho, kto nestrieda partnerov a kto za život nemal aspoň 5 partnerov, tak na takého pozeráme ako na divného mimozemšťana s ktorým niečo nie je v poriadku..

Ľudia nie sú takí od prírody... žiaľ Bohu... asi to tak je no, inak by nebolo toľko rozvodov, toľko podvádzania.. nejaké prípady, kde si človek nájde len 1 partnera a je s ním dokonca života sú veľmi vzácne, vyskytujú sa len veľmi ojedinele.

Vďaka tomu, že si uvedomujem toto už nikdy nebudem schopný žiť vo vzťahu. Keď si predstavím, že by som mal s nejakou ženou stratiť toľko času, aby ma nakoniec aj tak opustila, tak to proste nejde. Vzťah nemá žiadne výhody, okrem sexu a ten sa dá dnes veľmi ľahko získať a človek nepotrebuje strácať čas randením a vzťahmi aby si vrzol, promiskuita je na dennom poriadku a nikto sa nad tým ani nepozastavuje, lebo to je už považované za normálne (kurevníci a kurvy majú radosť, práve teraz zažívajú zlatú éru kedy ich za striedanie sexuálnych partnerov nikto neodsudzuje).

Bnb

Clovek je socialny tvor, preto potrebuje vztahy. A rozvod? Aspon sa poucis z predchazdajuceho manzelstva, ak si nenajdes chybu na sebe, tak aspon sa poucis ako si vybrat tentokrát spravne partnerku.
A zosobasit sa so ženou a potom ked jej urobíš decko sa s nou rozviest? Teraz podla mna vladne slaba generacia, slaba rodi silnu generaciu a silna rodi slabu generaciu, ked sa pozries do minulosti, baozaj to tak je. Teraz je tato slaba generacia strasne náročná, a vlastne nevedia ani co oni chcu a myslia si ze sa okolo nich toci cely svet. Asi vcera som citala velmi peknu myslienku a naozaj pravdu : V mladosti sa bojis o to co si o tebe myslia, v strednom veku je ti to nejak fuk, a po 50 zistis ze vlastne si tým ludom bol ukradnuty. Kazdy kto ta ohovara, zosmiesnuje ta tak nie je tvojim priatelom, a nezalezi mu na tebe, taj preco by ti malo záležať na nom?
Eh, ale som dost odbočila od toho dietata. Vo vacsine vztahov, su manželia takym svojim protikladom da sa povedat, jeden ja taka tvrda vychovna ruka a druhy taka ruka co pohladi. Ked bude dieta s tym co ma tvrdsiu vychovu, tak to dieta toho rodiča znenavidi a tuto zlost si vybija na ostatnych detoch. Pri druhom rodicovi zas bude rozmaznany fracek.
A ako si najst partnerku? Staci byt naozaj sam sebou, myslieť na to, ze ta zacinajuca laska oprcha, potom ptichadzaju tie problemy kedy sa manzelia najcastejsie rozvadzaju, kedze nemajú so sebou nic spolocne, takze zaroven treba pracovat aj na tom priatelskom vztahu, aby ste vzdy mali nieco co vas vzdy oboch naplna, a potom zas pride ta "laska" :)
A to by bol moj pohlad na vec.

EKL

Akoze co touto temou chces povedat? Potrebujes nase zvolenie aby si uz nemal vztah? Ked si s tym tak v pohode a tak hrozne nad vecou, a tak presvedceny o svojom, tak naco tato tema? :D :D :D Ja som si chcel minule urobit kura, ale nezalozil som o tom temu :D Sak si zi ako chces, naco o tom potrebujes diskutovat?

Matyo

Dnes nie je problém nedostatok dobrých a schopných mužov, problém je, že k nie sú nim vhodné partnerky, resp. je ich tak veľmi málo, že sa jednoducho nedostane pre všetkých. Dnešné ženy majú veľmi vysoké požiadavky na mužov, nesmú mať žiadne chyby, žiadne nedostatky,, musia byť zabezpečený, samozrejme žena chyby môže mať, ale muž o nich v žiadnom prípade nesmie hovoriť a môže byť aj chudobná resp. ako sa hovorí, že má holú riť, lebo chlap je ten ktorý má domov doniesť €€€ a ona mu za to občas poskytne svoju vagínu na chvíľkové pobavenie. Je to problém, vidím veľa fajn chlapov, ktorí by boli super otcovia, bohužiaľ majú problém s hľadaním aspoň trochu rozumnej a schopnej partnerky...

Mesačný princ

muzneznamy - aj ja mám čoraz väčší pocit, že je zbytočné sa o niečo snažiť. Najskôr máš pravdu.

boop

Fullhd - kazde chce hotoveho muza? To si kde pre boha zobral. Chod von a pozri sa ako to tam vyzera. Na to aby si zohnal zenu ti staci 20 rocne audi alebo bmw, teplaky na verejnosti a vulgarne vyjadrovanie.

muzneznamy

Fullhd: tak v tom máš pravdu. ja svoje ciele mám. a to že sú ženy náročné, to je pravda, ale je veľa takých ktoré ti dajú aj keď nie si vysoký svalnatý chlap s vlastným bývaním, ale áno, väčšinou ak chcú ísť do "vzťahu" tak chcú dokonalého a potom to tak aj dopadá :) strata času...