Inak mňa by vlastne zaujímalo, načo to je dobré keď sa dvaja aj tak rozvedú??? Toľko investovaného času, energie, peňazí, snahy a to všetko len pre to aby sa to jedného dňa celé zrútilo ako domček z kariet, ktorý človek stavia niekoľko rokov...
Ako sa človek cíti, keď už má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré sa rozpadli? To už asi nebude nikdy ako pred tým, tá pravá čistota, to prvé prežívanie je už skončené a človek to znova zažiť nemôže...
O čom to vlastne je? Pár mesiacov alebo rokov si človek omámený zamilovanosťou myslí, že všetko je tak super, že všetko je krásne, že to bude trvať naveky, a potom sa partneri začnú hádať, nenávidieť a je koniec. A potom si človek nájde zas iného partnera a kruh sa môže zase začať... a po prestriedaní X partnerov človek zistí, že už nie je najmladší a tak vstúpi do manželstva a urobí si deti kým je ešte v kurze. Všetko je OK, ale za pár rokov sa aj to manželstvo skončí rozvodom a čo je na tom najhoršie - že si to odnesú deti....
Hráme sa na monogamných a pri tom keď vidíme niekoho, kto nestrieda partnerov a kto za život nemal aspoň 5 partnerov, tak na takého pozeráme ako na divného mimozemšťana s ktorým niečo nie je v poriadku..
Ľudia nie sú takí od prírody... žiaľ Bohu... asi to tak je no, inak by nebolo toľko rozvodov, toľko podvádzania.. nejaké prípady, kde si človek nájde len 1 partnera a je s ním dokonca života sú veľmi vzácne, vyskytujú sa len veľmi ojedinele.
Vďaka tomu, že si uvedomujem toto už nikdy nebudem schopný žiť vo vzťahu. Keď si predstavím, že by som mal s nejakou ženou stratiť toľko času, aby ma nakoniec aj tak opustila, tak to proste nejde. Vzťah nemá žiadne výhody, okrem sexu a ten sa dá dnes veľmi ľahko získať a človek nepotrebuje strácať čas randením a vzťahmi aby si vrzol, promiskuita je na dennom poriadku a nikto sa nad tým ani nepozastavuje, lebo to je už považované za normálne (kurevníci a kurvy majú radosť, práve teraz zažívajú zlatú éru kedy ich za striedanie sexuálnych partnerov nikto neodsudzuje).