Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Načo sú vlastne dobré vzťahy?

Príspevok v téme: Načo sú vlastne dobré vzťahy?
muzneznamy

Inak mňa by vlastne zaujímalo, načo to je dobré keď sa dvaja aj tak rozvedú??? Toľko investovaného času, energie, peňazí, snahy a to všetko len pre to aby sa to jedného dňa celé zrútilo ako domček z kariet, ktorý človek stavia niekoľko rokov...

Ako sa človek cíti, keď už má za sebou niekoľko vzťahov, ktoré sa rozpadli? To už asi nebude nikdy ako pred tým, tá pravá čistota, to prvé prežívanie je už skončené a človek to znova zažiť nemôže...

O čom to vlastne je? Pár mesiacov alebo rokov si človek omámený zamilovanosťou myslí, že všetko je tak super, že všetko je krásne, že to bude trvať naveky, a potom sa partneri začnú hádať, nenávidieť a je koniec. A potom si človek nájde zas iného partnera a kruh sa môže zase začať... a po prestriedaní X partnerov človek zistí, že už nie je najmladší a tak vstúpi do manželstva a urobí si deti kým je ešte v kurze. Všetko je OK, ale za pár rokov sa aj to manželstvo skončí rozvodom a čo je na tom najhoršie - že si to odnesú deti....

Hráme sa na monogamných a pri tom keď vidíme niekoho, kto nestrieda partnerov a kto za život nemal aspoň 5 partnerov, tak na takého pozeráme ako na divného mimozemšťana s ktorým niečo nie je v poriadku..

Ľudia nie sú takí od prírody... žiaľ Bohu... asi to tak je no, inak by nebolo toľko rozvodov, toľko podvádzania.. nejaké prípady, kde si človek nájde len 1 partnera a je s ním dokonca života sú veľmi vzácne, vyskytujú sa len veľmi ojedinele.

Vďaka tomu, že si uvedomujem toto už nikdy nebudem schopný žiť vo vzťahu. Keď si predstavím, že by som mal s nejakou ženou stratiť toľko času, aby ma nakoniec aj tak opustila, tak to proste nejde. Vzťah nemá žiadne výhody, okrem sexu a ten sa dá dnes veľmi ľahko získať a človek nepotrebuje strácať čas randením a vzťahmi aby si vrzol, promiskuita je na dennom poriadku a nikto sa nad tým ani nepozastavuje, lebo to je už považované za normálne (kurevníci a kurvy majú radosť, práve teraz zažívajú zlatú éru kedy ich za striedanie sexuálnych partnerov nikto neodsudzuje).

ipsik

To je divne ze sa tolko vztahov rozpada. Asi je to kvoli peniazom. Mal by byt posilneny socialny system. Prosim Vas, 62 eur sa neda zneuzit...

Fullhd

V celku slusny nazor ale nezabudni ze je to len tvoj nazor,kazdy to vidime inak.Ale musim uznat ze rozmyslal ako ja ale aj tak...
Si predstav ze ako mlady muz nechces vztah a rozhodnes sa zit bez partnerky.Rano sa zobudis do roboty a o 8 hodin zasa prides domov a co budes robit?Pripravis si jedlo pozries film pohonis si,posilka,kamarati a cez vykend co?Cestovat?Balit baby za ucelom sexu?Jednoducho 99% ludi na svete robi to iste:hladaju si buduceho partnera ako si ho budes hladat aj ty.1% ludi si davaju ine ciele v zivote ako lasku,rodinu.Ich prioritou je nieco v zivote dokazat a zabera im to vsetok cas ale ak si nedas aj ty nejaky obrovsky ciel bude tvoj zivot nuda.Ja som uz dlchsie sam ale umyselne a musim uznat ze je to celkom fuska pretoze mi chyba vsetko co mi moze zena dat ale nejde to pretoze som mimo SK,nemam cas a mojou prioritou nie je rodina,laska,deti ale nieco v zivote dokazat.A okrem toho zeny su dnes mimoriadne narocne.Kazda chce hotoveho muza ktory ma vlastny byt,slusny plat,velkeho a svalnateho muza a vela ineho.Som scetovany a ak ti mam poradit zeny z vychodneho sveta su vhodnejsie na vztah.Mohol by som este pokracovat ale nechcem tunajsie zeny ohovarat.

muzneznamy

ísť do vzťahu pre to že chce dieťa - tak to je asi to najhoršie čo človek môže urobiť.

ak už by som chcel dieťa, tak by som to asi urobil tak, že s tou partnerkou by som sa rozviedol do 2 rokov, pokiaľ to dieťa ešte tak veľmi nevníma a nepamätá si... aspoň by bolo ušetrené stresu a utrpenia, ktorého by ho čakali v neskoršom veku...

ipsik

Na tenti svet sa mozno pozerat cez roznu optiku. Napr. posielame peniaze niekam na charitu, ale nevsimneme si suseda, ze trie biedu. Alkoholizmus povazujeme za nieco negativne, ale chlast si kupime kedy chceme. Cigarety su vsade na kupenie ale fajcit ich len tak nemozno hockde. Uz je to tak vsetko prespekulovane, ze uz to nema ani hlavu, ani patu. Ja by som rad vidiet ten kreativny team co toto povymyslal ha ha.

ipsik

A mas aj nejake deti? Uz ked nic tak aspon to. Deti vedia cloveku spestrit program dna ha ha. Az sa cloveku z gebule dymi. Ja neverim na ine vztahy, s rodicmi a bratmi je to ine. Mam ich rad, aj ked by po mne niekedy najdadsej strielali z deviny, ale mam ich rad.