Ahojte
Mam 17 rokov. Vzdy som bola celkom chude dievca vsetci hovorili aku mam krasnu postavu, no pred pol rokom sa mi narodila sestra a moji rodicia sa o nu stale staraju a ja mam konecne trochu volnosti, zacala som chodit s kamoskami viac von a oni vzdy sli dakde do obchodu kde si kupovali same nezdrave veci ako cokolady, kekse, coca coly... A ja som si z počiatku nekupovala nič, no potom ma zacali prehovarat aby som si aj ja nieco kupila ved som ako palicka a ze jedna sladkost mi neublizi. A aj ja som si povedala ze to vycvicim ved raz za cas si mozem dopriat. Pred tym ako sa narodila sestra som chodila pravidelne do fitka, no po jej narodeni sa to zacalo obmedzovat, lebo som chcela byt s nou hrat sa, pomahala som mame a museli sme setrit. No moje vylety s kamoskami boli cim dalej tym castejsie a castejsie som si aj kupovala sladkosti s myslienkou ze to vycvicim, ony boli stastne ze aj ja si volaco kupujem. O chvilu sa moje nakupy sladkosti a nezdraveho stali samozrejmostou a zvykom zakazdym ked sme boli vonku. Dokonca sme sa chodili casto krat aj najest dakam do MC Donaldu alebo do samych fast foodov lebo to bolo lacne. A do fitka som chodila uz len vynimocne lebo fitko som vymenila za chodenie von. Skoro vobec som nemala ziadny pohyb okrem telocviku. Zacala som si dokonca aj sama kupovat nejake sladkosti led som dostala chut. Nemala som problem sa o pol deviatej vecer zdvihnut a ist do obchodu si nakupit nejake dobroty, aby som mohla v posteli vyjedat blbosti. Zacala som pribetat no povedala som si ze 2 kila naviac su nic ze to hnef vycvicim. Rodicia si nic nevsimli stale sa motali okolo setry a bolo im jedno co jem. Zacala som sa citit neprijemne v rifliach, pretoze mi boli tesnejsie. Zatvarala som oci pred tym ze som pribrala. Vynadala som mame preco perie veci v takej vysokej teplote, pretoze aj jej boli male niektore veci. Pamätam si ako som potom isla k babke na prazdniny na velku noc a ta mi stale ponukala nejake kolace a rozne jedla a ja som nic neodmietala. Vsetko som zjedla. Dokonca som aj potajme chodila do pivnice a tam vyjedala kolace. Potom led sme prisli domov som hned isla von s babami a tam sme sa najedli tak strasne ze som skoro praskla. Skoro vsetko mi bolo strasne tesne a moje telo bolo uz obalene tukom no vobec som to neriesila, takto to slo az do konca maja k