ako sa to da zpoznat na dievcati/zene ze je ta prava na spolocny zivot vo dvojici?
su nejake neklamne znaky spravania ze je to ta prava alebo nieje?
chodim s jednou uz nejaky cas a neviem posudit ci mi je ONA sudena alebo je mi sudena INA.
akosi pri nej niesom si isty, niesom taky spontanny alebo skor ona nieje taka uvolnena pri mne ked niekde sme Ja neviem....
dajte rady prosim, budem rad
dvakrat som sa uz popalil a natrafil som na vypocitave defky co sa ukazalo az po nejakom case chodenia, nechcem ist tymto smerom.
Dakujem
Ako zpoznat pravu lasku?
Toto sa podľa mňa nejako odhadnúť nedá
chlapče, v momentálnom stave v akom si (bojíš sa, že natrafíš na ďalšiu vypočítavú defku) by si pravú babu nespoznal, aj keby si mal nie jednu, ale aj 50 pravých pod nosom.
A prepáč, ale si blb. Ani dva vzťahy ťa nedokázali naučiť, že ked ľúbiš, NEMÁŠ robiť pre daneho cloveka všetko čo mu vidíš na očiach. To normálne neni. A ak to budeš robiť takto naďalej, dosereš si aj ďalší vzťah. Nie preto, že si si vybral zlú babu, ale preto že sa správaš ako handra.
Vzťah je okrem iných vecí aj o rovnováhe, harmónii, dostávať a prijímať, spoznávať sa, zisťovať o sebe i o kočke aký je človek... to chce čas. Ujasni si najprv, aký typ baby chceš, ako sa pri nej chceš cítiť, ako chceš tráviť spoločný čas... Uvoľni sa a nechaj tomu voľný priebeh. Neťahaj do vzťahu peniaze, aspoň prvé dva roky. Choďte niekde ku koňom, kydať hnoj, jazdiť alebo zbierať jahody na pole (už je asi aj po, tak to nestihnete:) a jednoducho si vychutnávaj príjemne strávený čas. NIČ VIAC. Ak budeš ako drbnutý premýšľať nad tým, či je tá pravá... no amen tma.
Aj ked sa ti rozpadne manželstvo po 30-tich rokoch, to neznamená, že si si našiel "nepravú", ale že ste asi mali byť spolu len túto dobu a nie až do smrti. Vzťah si máš užívať, vychutnávať, pestovať, byť v ňom sám sebou... a kým sa naučíš nerobiť a okresať aj svoje vlastné chyby, kým si ujasníš čo vlastne vo vzťahu chceš, asi si pár vzťahmi musíš prejsť. Určite je dosť "dokonalých", ktorý to nepotrebujú a dajú to na prvý šup, ale väčšina sa proste učí - čo robiť alebo nerobiť a čo/ako sa mi páči vo vzťahu fungovať. A neni na tom nič zlé - uvedomiť si, že si s kočkou nesadneme, nepasujeme k sebe, nie sme na rovnakej vlnovej dĺžke, nepáči sa mi ako sa po čase ku mne správa.. - a ísť od seba.
Spoznať pravú lásku dokáže človek, čo je sám sebou, cíti sa pohodlne vo svojej koži, je si vedomí svojich kvalít ( i negatív), má aspoň hrubú predstavu o tom čo chce, venuje sa veciam čo ho bavia... a partnerka je vlastne nepatrný (ale príjemný) kúsok puzzle skladačky, čo presne zapadne do jeho mozaiky. Ak je pre niekoho láska stredom vesmíru a zmyslom života... nuž, aj tak sa dá. Takéto vzťahy si si prežil už dva a nepáčili sa ti. Tak to skús inak.
Vahavec nech uz sa akokolvek rozhodnes dufam ze ak sa rozhodnes to nechat tak aspon jej to vysvetlis nejak a nenechas ju zit v tom ze je na vine pretoze mozno sa uz namotala a dal si jej sancu a robila si nadeje
Vahavec, aj by som mala pochybnosti či je to ten pravý, ak by som váhala, ak by som si nebola istá, bol by to pre mňa znak toho, že to ten pravý nie je :) Vlastne ja ani neverím na nejakých pravých či nepravých ľudí, lebo každý jeden s kým sa v živote stretneš, tam patrí :) A je jedno, či ide o niekoho milovaného, či človeka, čo ti škodí vyslovene.
Pri partnerovi by som stavila na svoje pocity, lebo tie ťa nikdy neoklamú. Ak váham, zrejme to nie je až také "pravé", hoci môže ísť o najlepšieho človeka pod slnkom. Až príde niekto, s kým máš prežiť roky, jednoducho to pocítiš. Ale netreba vešať hlavu ani keď sa pravý zmení na nepravého. Tak to má byť a niečo ťa to má naučiť...tak ako všetko :)
Tebe by sa ako pacilo, keby mala kamarata, s ktorym si rozumie viac ako s tebou a porovnavala ta so svojimi byvalymi? Cudujes sa, ze nie je pri tebe uvolnena, ked ju neustale porovnavas?
Harim a teraz si všetci robia test Ľúbi_neľúbi
Vahavec niekedy proste musis zariskovat nik kto ide do vztahu nevie ako to skonci a kazdy riskuje ze ho ten druhy zrani ak sa budes obavat riskovat akoby si ani nezil aj bolest patri k zivotu nik nevravi ze si ju musis vziat mozno v nej najdes skvelu kamaratku a nie hned mysliet na najhorsie len kvoli zlym skusenostiam ...ber to tak ze vdaka zlym skusenostiam vies co nechces a na co si dat pozor
Ioniq fuj co si to za prase nechutne? Toto by ma v zivote nenapadlo fuj
Karissa s tou kamoskou nemam nic len porovnavam zeny zo svojho okolia co poznam s tou mojou ani neviem preco. Asi by som mal s tym prestat. A ako pise nicko Guru stisit sa...