ako sa to da zpoznat na dievcati/zene ze je ta prava na spolocny zivot vo dvojici?
su nejake neklamne znaky spravania ze je to ta prava alebo nieje?
chodim s jednou uz nejaky cas a neviem posudit ci mi je ONA sudena alebo je mi sudena INA.
akosi pri nej niesom si isty, niesom taky spontanny alebo skor ona nieje taka uvolnena pri mne ked niekde sme Ja neviem....
dajte rady prosim, budem rad
dvakrat som sa uz popalil a natrafil som na vypocitave defky co sa ukazalo az po nejakom case chodenia, nechcem ist tymto smerom.
Dakujem
Ako zpoznat pravu lasku?
ľahká pomoc
www.youtube.com
a ešte jeden
www.youtube.com
Ked tak citam co pises ze mas este nejaku inu je mi z toho az smutno vlastne ty tu babu chces ci nie? Mas ju len v zalohe? A ked si tak velmi rozumies s kamoskou preco nie ste vo vztahu? Este chvilu vahaj a mozes prist o tu novu a ta kamoska neviem co mate za vztah no ak si ona niekoho najde co urobis?
Kamarade, robiš veľkú chybu ak chceš porovnávať terajšiu frajerku s predošlimi dvoma a ešte s nejakou svojou doterajšiou kamoškou. To je pičovina čo robíš. Stále budeš porovnávať a mať pochybnosti.
Nerob nič, ži, veď nikto z nás nepozná budúcnosť, čo bude zajtra ráno, o týždeň, o mesiac, pol rok, o dva roky. Máš snáď krištálovú guľu či karty veštecké? Ja na také pičovinky neverím je to odrb.
Takže prestaň porovnávať a ži. Tak sa budeš stále báť. Stlm sa, choď niekam do ticha, kde budeš sám a medituj aj keď možno niesi ten typ ale skús to, mne to pomáha ak sa v niečom rozhodujem a neviem ako ďalej. Pomáha ísť preč od ľudí a stlmiť sa v tichu a nechať to na nejakú vonkajšiu vesmírnu silu, energiu či Boha ak chceš a nechaj to niečo ti našepne ako sa rozhodnúť. Len v tej chvíli na nič nemyslí len medituj. Otvorená uvolnená myseľ dokáže prijímať našepnutia vonkajšiej nejakej Sily.
Vyskúšaj tento test: keď ti bude fajčiť strč jej prsty do análu a podľa toho ako zareaguje budeš vedieť na čom si.
to som uz pisal preco si niesom isty nou. Lebo som sa uz dvakrat popalil, ked lubim robim pre daneho cloveka vsetko co vidim na ociach, milujem velkym srdcom, som ochotny robit vela pre dotycnu. Ale bojim sa ze to skonci podobne ako v predchadzajucich vztahoch.
niesom si isty nou. Mozno je to tym ze sa nepozname dlho ale prave preto ze tie prve dve tiez ukazali svoju pravu tvar po case cca po pol roku az po roku. Zaroven mam pochybnosti lebo poznam este jednu a to uz viac ako rok a aj ked spolu nechodime ale dobre si s nou stale rozumiem. Uz sme sa niekolko krat skriepili, slabsie pohadali, smiali, utesovali ale stale sme drzali spolu. Nikdy ma nezradila. A teraz neviem ci tu s ktorou som teraz je ta prava alebo nie. Viem ze obdobie zamilovanosti trva cca rok a pol a potom opada, to som uz neraz cital ze po roku a pol az po dvoch rokoch sa ukaze ci ten dany vztah je ozaj ten pravy ale ja by som to chcel zistit este skor nez sa opat popalim.
No ak budes vahat a porovnavat ju s tymi predoslymi tak ju stratis. Ak nie si schopny dat do lasky vsetko a zabudnut co bolo, ani do toho nechod, lebo ju budes len trapit. Ona nemoze za to, co sa ti stalo. Budes ju pridlho testovat az jej dojde trpezlivost.
Inac Vahavec zaujima ma preco vahas? Dala ti nejaky naznak aby si mal dovod pochybovat? Vies zaujima ma to kedze prezivam to iste ak by si chcel mozme o tom popisat
Ak ti je s nou dobre a paci sa ti daj tomu este sancu ja som v podobnej situaciia tiez som bola pri nom nesvoja no ak by ta len toto odradilo tak asi si ju ani nezasluzis .....spoznavaj ju dalej stretavajte sa vsimaj si jej nazory na zivot na rodinu na partnerstvo ci sedia s tvojimi a neries co bude tes sa z toho co je a uzivaj si chvile s nou
Da sa to spoznat jedine CASOM a hlavne v zlych situaciach ktore preveria ako to s tebou ten clovek mysli... lebo ked sa vsetko dari je lahko sa pretvarovat.. az ked sa nieco vazne stane vtedy uvidis pravu tvar toho koho vedla seba mas...