Ahojte už dlhšiu dobu sa mi začali V okolí úst tvoriť takého výrazky :( už som to mala V takom štádiu že som skončila opuchnuta N pohotovosti A dávali mi injekciu.. lenže stále sa mi to vracia..polroka som behala po vyšetreniach ,zistili mi helicobaktera ...dali mi lieky ale aj tak neprešlo. .momentálne som V zahraničí A jedine čo mi dali je Elocom masť, advantage, Rupafin a este nejaké ATB keby som to už mala veľmi zlé :( Prosím ,ak poznáte niečo čo by mi pomohlo budem vďačná :(
Problem s pletou
Som momentálne V UK :( na Slovensku som to riešila polroka ..od kožných cez dermatológov po gasto... zistili mi len toho helicobactera ktorého mi vraj vyliečili
Mne sa to ťahá K očiam A medzi obocim :( skúsim teda vysadiť mliečne výrobky A chcem si urobiť nejaký detox ,uvidíme snáď pomôže ..ďakujem za vaše rady
Vysad mliecne vyrobky aspon na 3 tyzdne a kup si probiotika. Mala som toto iste a plus sa to tahalo az na krk. Nemozem mlieko, smotany...iba obcas syr. A ani vela peciva
Už som stým bola U kožnej viac krát .. Raz mi povedala že to nieje kožný problém ale zápal V tele ..zistili mi helicobactera na ktorého som sa liečila, žiaľ stále sa mi to vrátilo :( už som bezradna stále sa mi to rozsiruje
No budem musieť vyskúšať, lebo už si nechcem tie svinstva dávať na tvár ani tabletky brat
no to nieje z nicoho nic, skusaj, jeden tyzden vysad mlieko, potom nieco ine, sama zistis, co ti skodi, tie masticky ti nepomozu, treba riesit primarny problem, sama si povedala, ze ked si dietovala, tak si to nemala
Bohužiaľ lepšiu fotku neviem dať keďže toto som sťahovala Z messengeru čo som posielala ešte na Sk ..záznam tu nemám ..vyše pol roka som stým behala kade tade všade mi dali len tabletky na alergiu po prípade masťe ktoré mi to len akoby utlmili..skúšala som aj také,,diéty, , že bez lepku,mlieka,vyprážané mastné keďže keď som mala toho helicobaktera tak som také nemohla ...chvíľku bolo dobre A potom akoby zas Z ničoho nič sa to objavilo
nic tam nieje vidiet, ale ak si mala nieco zvysene, tak ho nejedz a uvidis.... a nespoliehaj sa len na lekarov, lebo ti su na slovensku slabucki