Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s pletou

Príspevok v téme: Problem s pletou
kiki236

Ahojte už dlhšiu dobu sa mi začali V okolí úst tvoriť takého výrazky :( už som to mala V takom štádiu že som skončila opuchnuta N pohotovosti A dávali mi injekciu.. lenže stále sa mi to vracia..polroka som behala po vyšetreniach ,zistili mi helicobaktera ...dali mi lieky ale aj tak neprešlo. .momentálne som V zahraničí A jedine čo mi dali je Elocom masť, advantage, Rupafin a este nejaké ATB keby som to už mala veľmi zlé :( Prosím ,ak poznáte niečo čo by mi pomohlo budem vďačná :(

kiki236

Už som skúšala aj testy na všetko výsledky mi dali A mala som síce niečo zvýšené pri mlieku ale povedali že to je V poriadku. . Keď som išla stým ku kožnej povedali mi že to nieje ich problém že to mám zápal V tele ,ďalšia kožná V nemocnici mi povedala že to Periorálna dermatitída ... predtým som to mala veľmi zlé ,preto sa bojím aby sa mi to nezhorsilo. .

hehe1

mozes mat intoleranciu mlieka, alebo nejakej potraviny, co toto moze sposobovat, mal som podobne vyrazky, aj ine a naslo sa to.... skus nejest mliecne vyrobky na nejaky cas, pripadne si daj spravit testy na food detective

Najčítanejšie články