Čo je to za správanie ?

Príspevok v téme: Čo je to za správanie ?
Lulu17

Dobrý deň.
Už dlhšiu dobu pozorujem, že sa ku mne spolužiačka správa nejak divne. Stále sa mi zdraví ''Čau, krásavica moja.'' Len keď som v niekde sama, keď je niekto so mnou povie mi len ahoj.
Dnes sme trochu vtipkovali v triede, ja som jej niečo drzo povedala a ona zo srandy povedala niečo v tom zmysle, že mi ''zmaľuje'' tú moju krásnu tvár keď k nej budem drzá. Alebo som jej ukazovala moje fotky s priateľom, povedala že som tam krásavica, že môj priateľ má šťastie, že ma má. A stále sa na nás pýta, či nám to ešte funguje.
A ešte dlhšie pozorujem, že zo mňa nevie spustiť oči. Vždy keď ma má na dosah, pokukuje po mne.
K iným dievčatám sa tak nespráva, len ku mne. Pritom nie sme nejaké extra kamarátky, len spolužiačky.

Jej správanie mi príde čudné, lebo v prvom ročníku bolo všetko v pohode, hoci si ma skoro nevšímala (je nespoločenská), až teraz v druhom sa to začalo. Je veľmi hanblivá, a preto neviem, čo je to za správanie. Som zmätená.

Lulu17

algida - Ako som písala, hovorila to zo srandy. Vôbec som sa neurazila, naopak, smiali sme sa na tom, lebo ona by nebola schopná nikomu ublížiť. Nechápem, prečo to berieš tak tragicky. ale dobre. Nevieš ako to vyznelo, nebola si tam.

Nie je pošahaná
Ja si tiež niekedy s kamarátkami poviem, že ''Ic rychlejši, bo ce kopnem do tej rici, takoj še nakopneš jak motorka.'' alebo ''Prestaň, bo ci štrelim.'' Je to len sranda. Sú to len slová, nikdy nie činy.

algida

neviem či je okej tá tvoja spolužiačka ale raz ti povie že si krásavica.... že ahoj a inokedy sa ti vyhráža že ti zmaľuje tvoju krásnu tvár?
ešte stále si myslíš že je v poriadku? Mne sa to nezdá, je nejaká pošahaná alebo čo...
ak sa ženská vyhráža inej ženskej fyz. napadnutím to nebude z lásky k nej to tak akurát muži možno z trucu toto robia ale žena žene...???

Buki

Podla mna je lezba. Ale nevim, som muz, takze moc neviem ako maju zeny triky na vyhladavanie lezieb. Ale muzi robia nieco podobne.

Lulu17

missMary - Nie, je úplne v pohode. Raz sme sa pohádali a videla som na nej, že to znáša zle. Potom mi to aj povedala. Nerada sa so mnou háda, chce mať so mnou dobrý vzťah.
Robí pre mňa láskavosti, často aj sama od seba.
A keď nie som v škole dlhší čas, povie, že som jej chýbala.

missMary

Ku mne sa tak správali tiež zopár žien napr. v práci či len tak ako kamošky že napr. mi pozdravila nejaká Čau miláčku, Ahoj puso, Zlato ako sa máš
Tiež mi je to nepríjemne či už keď takto zdraví zo žien mne alebo keď počujem že to nejaká takto hovorí inej žene. Také lezbické mi to príde. NIektoré dokonca ma dokonca po zadku pleskli s vetou Ahoj láska, a tie vyššiie uvedené vety.
No môže sa za tým skrývať určitá zákernosť z jej strany akože sa tvári ako tvoja kamaška a pritom za chrbtom sa jej otvára vo vrecku nožík takže bacha na ňu lebo niekedy ten čo sa ti pchaje príliš do priazne je podrazácky typ človeka.
V nej sa buď prejavujú lezbické sklony či bisexuálita alebo je to len naoko kamoška s nekalými úmyslami. Maj sa na pozore. Možno je to psychopatka.
AKo sa správa vo vypätých situáciach? Nieje agresívna? Nevyhráža sa ti?

lLily

tak co potom riesis, ked vies jak to na teba posobi? ak ti je to prijemne, tak jej pohlady opatuj a ked ne, tak ne, ziadna veda

Lula17

Nemyslím si, že mi závidí. Verte či nie, rozoznám, keď niekto závidí.
Navyše, ona nie je ten typ, ktorý by závidel. Sama povedala, že takíto ľudia sa jej hnusia a radšej sa im vyhýba. Vyhýba sa ľuďom, ktorí ohovárajú, vysmievajú sa, využívajú, závidia. Toho, že mi závidí sa nebojím, pretože viem, že by toho nebola schopná. Nepoznám ju až tak dobre, ale verím jej.

Tie pohľady sú skôr... Ako to povedať ? Akoby na chvíľu zasnívala. Normálne jej žiaria oči. Prečo by sa na mňa inak pozerala cez dve miestnosti ? Keď ma má v dosahu, jej oči sú na mne.
A tie komplimenty mi dáva spôsobom akoby flirtovala.

hylla

Ja som si vsimla, ze ak niekto zavidi, tak sa takto sprava. Asi ti zavidi ako vyzeras, lebo vela raz spomina tvoju krasu....vybodni sa na nu