Čo je to za správanie ?

Príspevok v téme: Čo je to za správanie ?
Lulu17

Dobrý deň.
Už dlhšiu dobu pozorujem, že sa ku mne spolužiačka správa nejak divne. Stále sa mi zdraví ''Čau, krásavica moja.'' Len keď som v niekde sama, keď je niekto so mnou povie mi len ahoj.
Dnes sme trochu vtipkovali v triede, ja som jej niečo drzo povedala a ona zo srandy povedala niečo v tom zmysle, že mi ''zmaľuje'' tú moju krásnu tvár keď k nej budem drzá. Alebo som jej ukazovala moje fotky s priateľom, povedala že som tam krásavica, že môj priateľ má šťastie, že ma má. A stále sa na nás pýta, či nám to ešte funguje.
A ešte dlhšie pozorujem, že zo mňa nevie spustiť oči. Vždy keď ma má na dosah, pokukuje po mne.
K iným dievčatám sa tak nespráva, len ku mne. Pritom nie sme nejaké extra kamarátky, len spolužiačky.

Jej správanie mi príde čudné, lebo v prvom ročníku bolo všetko v pohode, hoci si ma skoro nevšímala (je nespoločenská), až teraz v druhom sa to začalo. Je veľmi hanblivá, a preto neviem, čo je to za správanie. Som zmätená.

lLily

asi nejake intrigy, ktore sa v skole alebo mimo skoly o tebe siria o ktorych nevies

uz len to, ze pred inymi sa k tebe srpava celkom inak a potom to zazeranie - tajmostvo, ktore nemoze vyzradit, no lezi jej v hlave

Ludia sa vzdy spravaju divne, ked pred tebou nieco skryvaju a nevedia, ci to vies aj ty, ci musia si davat pozor, aby to nevyzradili.