Všetci si myslia,že som kurva

Príspevok v téme: Všetci si myslia,že som kurva
pomocprosim

Ahojte,mám taký problém,že všetci si o mne myslia, že som kurva.Pritom mám 17 a nikdy som s nikým nespala. Dokonca som sa nedostala ďalej ako bozkávanie.
Strašne mi to znižuje sebavedomie,keď sa niekto so mnou nechce baviť,lebo odniekadial zobral, že spím s každým.
Ako mám ľudom dokázať,že taká nie som a že všetko sú to len reči?

serkaj

ak niesi naozaj tak to o tebe siri nejaka zavistliva zenska o tvojho okolia co ta pozna a chce ti skodit
Alebo
to o tebe siri nejaky muz ktory ta chcel ale nedostal ta a teraz sa msti lebo uboziak je fruatrovany z toho ako decko co nedostalo hracku ci lizatko.
Ser nato hlupak tomu uveri a ti co ta poznaju a su inteligenti vedia pravdu

WHISPER

a bozkávaš sa s nimi na čo...??? bozkavanie je predohra pred sexom.. a ked s nimi "nejdeš" tak na čo sa s nimi bozkavaš..?!
a ako bolo písané nižšie... ked sa správaš ako šlapka tak sa nečuduj..
lebo nie je normálne aby sa slušné dievča oblizovalo s kadejakými, kazdy den s druhým alebo kazdy vikend s druhým,.. + vidia ťa iní ludia..
ked budes mat fajera s ním sa oblizuj... bozkávanie je rovnako intimna zaležitosť ako sex,..

radšej sa sústred na skolu, čo budeš robiť po skole to rieš..!
a chalanov nerieš... aj bozkavanim možeš kadejaku pliagu chytiť,..
ked ich striedaš, oni striedaju tiez, tiez sa oblizuju aj s inými,.. ktovie čo iné ešte tí chalani oblizuju... atd..

Tutu533

Kasli na to co si myslia ostatny dolezite je co si myslis ty! Netrap sa recami okolo teba ignoruj ich a pekne sa usmievaj zivot je krasny a na nazore hlupych ludi nezalezi nemyslis????

san francisco

Ahoj, vies, nechcem do teba rypnut... ale, preco sa bozkavas s chalanmi, ked niesi s nimi vo vztahu? Ked si na party, nemysli si, ze ta nik nevidi. Vsetci vidia vsetkych. A ked vsetci uvidia, ako sa bozkavas co len s dvoma, ktory niesu tvoji frajeri, tak sa urcite neroznesie o tebe, ze si svata. Takze automaticky si ku... Zial tak to je, tento "titul" v podstate nemaju len prave k... Necuduj sa, ze si to o tebe myslia.
Spravaj sa slusne, never chalanom uz po kratkom case... nevesaj sa hned niekomu na krk. Mozno si skvela baba, ale kym nikoho nemas, spravaj sa mravne, inak budes pre vsetkych automaticky k.... Tak to je.

ipsik

Ziadne take, ze si budu mysliet co chcu. Svoju pravdu im dokaz za kazdu cenu. Bojuj dovtedy, kym nevyhras. Ziadne take ze kaslat na to, to by si sa casom vykaslala na vsetko a na vsetkych a to nie je dobre.

lLily

asi tak na nich posobis, ci uz vyzorom (obliekanie alebo smikovanie) ci spravanim....o mojej spoluziacke to sirili uz na zakladke a to prave z vyssie uvedenych dovodov, hoci bolo kazdemu jasne, ze s nikym nespala, ale asi im bolo jasne, ze dlho s tym cakat nebude

EKL

Na zaklade coho niekto zacne o druhom sirit klamstva? Preco to vravia? Mi nechci povedat, ze si sa jedneho dna zobudila a ludia to zacali o tebe len tak z nudy hovorit. Tym nechcem napisat, ze maju pravdu, tym chcem napisat, ze daky zaklad to niekde musi mat...

melasanjaaa

Tak na nich kasli...ved ty vies pravdu,rovnako ako aj ludia co ta poznaju..a ze ostatni tomu neveria ??? No boze..radsej nech siria loz a ty sa nad tym mozes usmiat. Horsie by bolo keby to bola pravda...a ked ide o chlapca,tal ten spravny ti bude verit

Fantasyi

To rozsiruju blbeckovia, ktori ta nedostali, aby neboli pred kamaratmi za impotentov a neschopakov. Tak povedia, ze s tebou spali.
V zivote stretnes este vela kretenov, napriklad ako ten podo mnou.
Z toho si nic nerob, to su len zakomplexovani impotenti.

vccv

ale prosím ťa dnes sú skoro všetky ženy kurvy :D len niektoré sa hrajú na to že nie su a tie sú ešte horšie :D