Ahojte,mám taký problém,že všetci si o mne myslia, že som kurva.Pritom mám 17 a nikdy som s nikým nespala. Dokonca som sa nedostala ďalej ako bozkávanie.
Strašne mi to znižuje sebavedomie,keď sa niekto so mnou nechce baviť,lebo odniekadial zobral, že spím s každým.
Ako mám ľudom dokázať,že taká nie som a že všetko sú to len reči?
Všetci si myslia,že som kurva
ked si to niekto vymyslel a rozsiruje to tak ty to asi nijako nezachranis. nevsimaj si ich. clovek, ktory by ta poznal tak by takemuto nicomu neuveril.
simonka ja som nepochopila tvoju reakcia na vinca
Nechapem tej vete
xyz xyz, nenariekaj pokrytec
Vinco a zzeennaa, presne tak.
vies, ludia su zli, kruti, zavistlivi a neprajni - nehovorim, ze vsetci, ale vysoke percento... cloveka posudia, odsudia a ani ho nepoznaju... problem nas ludi je v tom, ze niekoho pozname od videnia, alebo pozname jeho meno, vieme, kde byva, alebo o niekom jedna pani povedala a uz si robime obrazok a pritom o dotycnom nic nevieme a nebodaj niekto urobi nejaku chybu, tak nabehne stado neomylnych, mudrych ako radio a ideme odznova... ludia su strasne svine, namiesto pomoci si do cloveka este kopnu... ti druhi o cloveku vedia vzdy vsetko lepsie, nez dotycny sam... sa denne pytam, kde to zijem a co tu robim... :(
a súhlasím s názorm ako tu ktosi opomenul, ak to robí chlap že strieda ženy tak ich nazývajme oprávnene kur°vníci.
Nech je tá rovnoprávnosť :D
Muž striedajúci ženy je kure°ník.
Existujú muži v dnešnej dobe ktorí to tiež robia pre peniaze a často idú s mužmi teda homosexuáli alebo aj so ženami bisexuáli. Keď ide o peniaze je im jedno do koho ho pchajú :D
presne, treba rozlišovať ktorá je kur°a a ktorá je radodajka.
Kurva je tá čo spí s mužmi za peniaze, iné pomenovanie je štetka, prostitútka, zlatokopka, pobehlica, a pod.
Radodajka je tá ktorá rada dáva aj zadarmo a skoro každému.
Zatiaľ čo tie prvé ženy sa často nachádzajú popri cestách a v bordeloch tie druhé sú všade vôkol nás, ale pozor nemyslím teraz že všetké ženy sú také ale poznáme všetci vo svojom okolí nejakú takú buď spolužiačku, kolegyňu, kamarátku, rodinnú známu, susedu a pod. A pokojne to môže byť aj matka troch detí či pohľadná manželka niekoho ktorá nedáva len svojmu manželovi ale aj iným mužom.
Zatiaľ čo tie prvé sú skôr so social. slabých rodín ako z rodín rozvedených rodičov, alkoholikov, narkomanov, rodičov ktorých majú vo vezení, alebo ich v minulosti niekto sexual. zneužil, týral ich a pod. Tá druhá skupina žien často pochádza z dobrých social. podmienok ako sú lekárky, učiteľky, sekretárky, čašníčky, zdrav. sestry, barmanky, podnikateľky, asistentky, úradničky, a pod.
Zatiaľ čo tú prvú skupinu žien dohnalo k takejto forme zárobku, teda sex pre peniaze sociálna situácia, tá druhá skupina žien sa tomu oddáva skôr svojou nadržanou povahou ktorá sa v nej vypučí v puberte. Každý z nás mal v škole určite také spolužiačky, ktoré sa radi predvádzali, boli vyzývavé, drzé, vulgárne a na svoj vek vyzerali staršie tým že sa líčili a extravagantne obliekali už od ôsmej triedy. A to sa s ňou potom ťahá aj do dospelosti. Proste je to v nej. Ako bol slogan v jednej reklame "ona sa taká narodila"
Bez vetra sa listok nepohne
Baba ktora spava s chlapmi nie je kurva. Kurva je tá co s nimi spáva za prachy. Je velmi inteligentne odsudit zeny, ktore si chcu s niekym urobit dobre, a hned mat o nich zlú mienku, pritom to mozu byt dobré baby a verné vo vztahu. Hlavna vec ze toto ked robí chlap tak je frajer. Treba sa povzniest a robit to co citis a to cim nikomu neublizujes. :)
Je to zapričinené zrejme kvôli striedaniu partnerov, resp. kamarátov ako to vy teraz nazývate.Možno si naozaj slušná, "zajdeš" po bozkávanie a dalej nie.Poznal som takú dievčinu, bola pekná vždy pekne oblečená, a nebavila hoci s kým.na takmer každú zábavu prišla vždy snovým objavom teda chlapcom.My čo sme ju už poznali, vopred sme ho ľutovali pretože sme vedeli že sním bude tak dva týždne.Viacerí sme si vtedy mysleli, že je to riadna Ku-va. Bol som zvedavý kde ona pristane koho si vlastne zbere raz za muža a tak. Po rokoch som zistil, že to vôbec nebola ku-va ale bolo to vlastne dievča ktoré sa nedokázalo zamilovať -nepoznala zrejme ani doma lásku a tak si hľadala podľa nejakých iných kritérií (majetok) apod.
Jej vzťahy boli po bozkávanie a dosť.Narade je další, lebo ten nejako nevyhovuje. Nie je to aj tvoj problém?