Ahojte,mám taký problém,že všetci si o mne myslia, že som kurva.Pritom mám 17 a nikdy som s nikým nespala. Dokonca som sa nedostala ďalej ako bozkávanie.
Strašne mi to znižuje sebavedomie,keď sa niekto so mnou nechce baviť,lebo odniekadial zobral, že spím s každým.
Ako mám ľudom dokázať,že taká nie som a že všetko sú to len reči?
Všetci si myslia,že som kurva
nika003, to myslíš vážne, že ty si mala spolužiačky? A na akej škole to bolo? Učili ste sa tam aj pravopis, alebo len maľovať sa?
ahoj no takže v prvom rade mála som to úplne rovnaké mala som jednu frend....moje spolužiačky boli vždy sveté a sralo ich že chalani sa somnou baviť chcú lebo som moderná či už obliekaním alebo správanim....ked sme sa pohadali vždy namna nadavali a také veci ako babi robia....a začali ovplivnovať ich názori na malovanie... že to robia iba kurvi a také..každí ma mal za kurvu..ale ved ja som nikdy z nikím ani len pusu ani ojatie z chalanom...a oni ma brali za kurvu stále mi to vykrikovali všetci...a tak ti poviem..tie tvoje sveté spolužiačky sú sveté len teraz... mám 19 rokou nikdy som sa nerestala maľovať ani nič také stále som panna priateľa mám už 3roky..a moje spolužiačky tie jedna je tehotná..jedna je zasnúbená....jedna prespanka...a ták...
moj nazor je taky, ze ty nemusis nikomu nic dokazovat
zdravím slečna, tak ja ti ako chalan objasním ktorá baba u správaním u mňa kurva.
sú to dievčatá a ženy ktoré si v dnešnej dobe dávajú na FB fotky kde radi odhaľujú svoje prsia vo výstrihoch akože nechcene či chcene poznáme to však.. ďalej tie čo sa tak výstredne obliekajú čiže opäť veľký výstrih a nafúknuté prsia von žeby kojiť rovno mohla :D
potom tie čo nosia obtiahnuté minisukne že keď sa napr. v obchode zohne k spodnému regálu tak jej riť vidieť čo som mal možnosť už neraz vidieť.
ďalej sú to baby ktoré nemajú mieru s alkoholom a potom sa cmúľajú s kadejakými chalanmi - mužmi, oblapávajú sa, sedia im na kolenách ak rovno nelezú k ním do auta či bytu a nesúložia.
takže ak sa takto nesprávaš kurvou niesi. No to vieš už len ty sama...
ak sa olizujes kazdu chvilu s nejakym a striedas to casto, je jedno ze nebol sex u mna je bozkavanie vec intimna spojena s partnerstvom a laskou ale aj sexom .. no ale ak neni vztah nebudem sa s kadekym olizovat a cucmat kadekoho taka baba je ako kurva zumpa stoka ...
Nechaoem ako sa mozte trapit tym co si o vas druhi myslia. Nech si myslia ježiš. Ty sa poznas ty vies aka si. Mozno sa obliekas vyzyvavo alebo davas take fotky na fb atd. O mne si mysleli ze som lezba lebo som nemala chalana.. a co žijem
Len na zaklade bozkavania si nikto o tebe nebude mysliet, ze si kurva. Radsej si priznaj co si porobila, ze maju ludia o tebe taku mienku
nespravaj sa ako kurwa...to je cele
Ako to vieš? Povedal ti to niekto? Však trošku skonkretizuj tú situáciu. Stalo sa ti, že sa s tebou niekto nechcel baviť?