Závislosť na sladkom

Príspevok v téme: Závislosť na sladkom
Suzii66

Ahojte som mladá baba 18, rada sa hýbem športujem- behám, korčulujem, lyžujem, bicyklujem tancujem ale, môj problém je v tom že, neviem prestať jesť sladké. Som na ňom závislá a vadí mi to.
Niekedy sú dni keď jem sladkosti a sladké veci s mierou ale sú tu aj také dni keď sa nedokážem ovládať čo sa týka množstva sladkého.

Môj sen je schudnúť lebo vďaka sladkému som aj pochopiteľne pribrala ale je to veľmi ťažké. Nemám žiadnu takú motiváciu vďaka ktorej by som aspoň nebola závislá na sladkom.

Čo mám urobiť aby som na sladké už navždy zabudla?

torolkozo

Tak ma napada, ze co keby si skusila znizovat davky sladkeho? Ze by si jedla stale menej a menej sladkeho, az by si to nakoniec uplne prestala? Potom najst si aktivity, ktore ti odputaju pozornost od myslenia na sladke. Lebo v hlave sa to zacina, myslis na sladke, pride tuzba po sladkom a potom si to ides dat. Tak upriamit myslienky inym smerom. Alebo nahrada, namiesto cokolady cola zero. Tam je uz umele sladidlo a to je nieco ine. Ale tiez ma sladku chut.t

skrkavka

za chutou na sladke mozu parazity v tele. Pasomnice, hlisty, mrle....
A tiez plesne v tele ktore pre svoje prezitie potrebuju cukor.
Kto je vela sladkeho ma nieco z toho v tele.
Potom su bolesti hlavy, brucha, unava, slabost, bledost, tuzba po sladkom....

Tomas12345

Ked mas chut na sladke tak si daj trebars daku zeleninu , alebo strukoviny orechy napriklad. Tie vecsinou dokazu zahnat chut na sladke .

Sugarplanet

Ako keby som citala o sebe. Tiez milujem sladke. Niekedy sa tiez dokazem kontrolovat a niekedy je to velmi tazke no a prezeniem to ale chvalabohu sa dostatocne hybem tak ze sa to moc ani neuklada, ale ak by som necvicila tak neviem neviem co by so mnou bolo. Zdravotne problemy nepocitujem aj by som sa niekedy chcela tej neprekonatelnej chuti na sladke zbavit ale milujem sladke najviac na svete, mam sa vzdat toho co milujem?

Legoo8

Suzi, poviem ti to takto. Pokial nemas naozaj velku nadvahu, alebo cukrovku a dokazes to nejako vyselektovat sportom, tak sa nemusis stresovat.
Zijes len raz predsa. Kludne si daj sladke, pokial ti chuti.

Adden

Klaudia, pre postavu nikdy dlho nevydrzim nejest sladke. Nikdy to nie je pre mna dostatocne silna motivacia. Co je na tom zvast? Kazdy by mal najst nieco, co je dovodom, ktory udrzi jeho volu dokazat to. Ak mam zdravotny problem a nejedenim sladkosti sa mozem citit lepsie, urcite tie sladkosti nemam problem nejest.

Adden

Moja najvacsia motivacia pre nejedenie sladkeho je zdravie. Ale zrejme nemas ziadne zdravotne problemy, ktore by si vysadenim cukru chcela vyriesit. U mna to je vzdy velmi silny dovod. Postava nikdy :D Tak skus najst nieco, co obmedzenim sladkeho ziskas, nieco, co ma pre teba najvacsiu cenu. Stihly vzhlad to asi nie je.

Chlapec0dVedla

Mozno ma tvoje telo nedostatok bielkovin a preto mavas neprekonatelnu chut na sladke. Tusim ze tabulkove minimun je 0.8 gramu na 1kg tvojej vahy! Tak si to skus niekedy odsledovat ze kolko gramov si prijala a ci bol abstak.:P Inak drzat nejaku dietu na varenej cibule ako to robi zopar slecien co poznam neni moc mudre kedze si takto nicia tazko nadobudnutu svalovu hmotu ktrou ziskavali pocas zivota a ktora sa velmo tazko ziskava spat.

Pekny vecer prajem