viete mi to niekto vysvetlit to moje spravanie? Sam v sebe sa nevyznam. Mam frajerku cca druhy mesiac. Paci sa mi, je sexi, krasne telo ako lusk, krasny hlas rajcovny. K veci, zistil som vsak ze asi zialim na jednu babu ktoru poznam nebudem pisat odkial je to jedno. Neviem ci to nazvat ziarlivost alebo co, ta baba ked som ju zpoznal sa mi aj trochu pacila aj ked nieje celkom moj typ ale potom ma to preslo, prisli ine krajsie. Stretavam ju stale a ja neviem cim to je ale aj ked mam frajerku tak mi vadi ked ju tu dotycnu vidim s nejakym muzom alebo chalanom sa rozpravat, ked sa s nejakym este aj usmieva tak by som medzi nich skocil aby s tym prestali, vadi mi ked niekam odchadza a ja neviem kam, ked ju dlhsie nestretavam mi vadi ze aha asi niekoho ma, rozmyslam co robi asi ked niesom s nou, kde je,, a ked je pri mne tak mi vadi ze je pri mne, stve ma to a neviem preco, ako by mi vadila jej pritomnost a zaroven ked jej niet tak mi chyba. Co je to so mnou? Som s frajerkou a uvazujem nad tou druhou, frajerku mam rad ale preco mi behaju myslienky na tu druhu? Preco nieco robim s frajerkou a rozmyslam akoby sa zachovala ta druha? Ideme niekam a ja rozmyslam co by asi robila ta druhak? Sibe mi? Ako vztah s tou druhou neriesim, ma urcite chybycky ktore mi vadia ale inac v pohode vychadza celkom fajn. Ja sa v sebe neviem vyznat. Sibe mi docista? Mam schizu alebo co mi je?
Dik za pripadne vyjadrenia
Prečo žiarlim na ňu keď mám frajerku?
sorac nehrabe nie nehrame
Lola ja neviem preto sa pytam a chcem vediet aky je vas nazor lebo som zo svojich pocitov zmateny
a este ked napriklad viem ze dotycnu opat uvidim tak sa tesim na nu ze ju znova stretnem, nie je tomu vzdy tak lebo ked mam zly den tak mi je to jedno a vtedy mi vadi asi kazdy...
a rad jej robim zle, skriepim sa s nou, robim jej prieky rad akoby ma to bavilo
nehrame mi tak trochu :D
ale vazne cim si to vysvetlujete vy?
Nieje to tak ze tu s ktorou si, milujes ju len telom ocami, pritom ta ktora ti beha po rozume a na ktoru ziarlis tak k tej citis nieco viac?
Ak to je tak, moj nazor je taky ze je zbytocne byt s niekym kto ma krasne telo atd... je to len telo a nebude take do nekonecna :) uvazuj hlavou a srdcom nie ocami