viete mi to niekto vysvetlit to moje spravanie? Sam v sebe sa nevyznam. Mam frajerku cca druhy mesiac. Paci sa mi, je sexi, krasne telo ako lusk, krasny hlas rajcovny. K veci, zistil som vsak ze asi zialim na jednu babu ktoru poznam nebudem pisat odkial je to jedno. Neviem ci to nazvat ziarlivost alebo co, ta baba ked som ju zpoznal sa mi aj trochu pacila aj ked nieje celkom moj typ ale potom ma to preslo, prisli ine krajsie. Stretavam ju stale a ja neviem cim to je ale aj ked mam frajerku tak mi vadi ked ju tu dotycnu vidim s nejakym muzom alebo chalanom sa rozpravat, ked sa s nejakym este aj usmieva tak by som medzi nich skocil aby s tym prestali, vadi mi ked niekam odchadza a ja neviem kam, ked ju dlhsie nestretavam mi vadi ze aha asi niekoho ma, rozmyslam co robi asi ked niesom s nou, kde je,, a ked je pri mne tak mi vadi ze je pri mne, stve ma to a neviem preco, ako by mi vadila jej pritomnost a zaroven ked jej niet tak mi chyba. Co je to so mnou? Som s frajerkou a uvazujem nad tou druhou, frajerku mam rad ale preco mi behaju myslienky na tu druhu? Preco nieco robim s frajerkou a rozmyslam akoby sa zachovala ta druha? Ideme niekam a ja rozmyslam co by asi robila ta druhak? Sibe mi? Ako vztah s tou druhou neriesim, ma urcite chybycky ktore mi vadia ale inac v pohode vychadza celkom fajn. Ja sa v sebe neviem vyznat. Sibe mi docista? Mam schizu alebo co mi je?
Dik za pripadne vyjadrenia
Prečo žiarlim na ňu keď mám frajerku?
- Presne tu je vidieť ako si niekedy nerozumieme ani my samy. -
Tarantino1-zomrem z teba. :D
No ale ...My odkiaľ máme vedieť čo ti je? Ty musíš vedieť čo cítiš, nie my...Ty to aj vieš,ale nevieš na to prísť...Rozmýšľaj. možno si všímaj aj sny či sa ti o jednej nesníva a v akých suvislostiach. Môj názor je, že ty chceš byť s tou, čo máš teraz, ale štve ťa, že zároveň z teba ta druhá nie je hotová a nejavý o teba nejaký extra záujem a ty chceš, aby ťa ona chcela ale ty si bol s tou svojou s rajcovnym hlasom a bol v tom, že si žiadaný.
Možno aj viac cítiš ku tej druhej,ale máš babu, keď ju ľúbiš tak buď s nou a snaž sa myslienky na tú druhú babu potlacit...Keď tu terajšiu neľúbiš, tak sa s ňou rozid a netlač sa hneď do vztahu s tou druhou, keďže nevieš poriadne čo chceš,len proste netráp tie baby. Netráp sa tým veľmi,lebo tieto problémy majú bežne pubertiaci, čiže to nie je až tak nezvyčajné...:P
Porozmyslaj, čo chceš...
Pekný večer. ;-)
Tarantino 100 bodov :-D
proste si debil nezrely kreten...ze rajcovny hlas...boze moj...hod sa o zem...daj si facku...
Ahoj, mne sa deje približne niečo podobné, nemám frajerku, ale pači sa mi jedna baba, no ale žiarlim na nu alebo jej závidím neviem poriadne ani dôvod, viem že spolu nič mať nebudeme, pretože už som sa o niečo pokúsil. ale nevyšlo to. Ale aj tak na ňu žiarlim, premýšľam nad ňou čo asi robí, či by vedela niektoré veci lepšia ako ja a tak proste sa s ňou všade "porovnávam" a ja ani neviem prečo... premýšľal som že prečo to tak vo mne je ale neprišiel som na nič.. nedokážem to ani moc ovládať sú dni keď je to lepšie a nemyslím na to tak moc a sú dni keď ma to prepadne a začnem tak uvažovať, určite musím potvrdiť že je to aj v sebavedomí, moc si neverím, asi mam nejaké komplexi... a pripadám si menej cenný, zaujímalo by ma ako prestať byť takýto, nedokážem to "ovládať" čo si o tom myslíte ? Vedel by mi niekto poradiť ? Páči sa mi vlastne tá baba alebo ju vidím len ako objekt súperenia ? Vážne ma to štve že nie som v tomto vyrovnaný... Ďakujem.
Pauvlo tou pesničkou si to akože vystihol? ;)
to co ta trapi trapi aj inych muzov
Maju jednu a chcu aj inu.... preto niektori maju milenky ci podvadzaju svoje frajerky
Vela muzov by asi chcelo a suhlasilo aby bola na SK povolena polygamia :-)
podla toho co pises ta stve ten fakt, ze ju skatka nemozes mat, ale preco ju nemozes mat? zatoze mas sovju frajerku alebo zatoze ta ona nechce? Asi ta nechce a to ta stve....inak by si frajerku mozno aj opustil
uprimne povedane, ja to mam takto podobne cely zivot, stale sa mi zakradaju myslienky este na niekoho, ked uz nemam na koho, tak na byvaleho, asi mi tiez hrabe
Mala som kamarata, ktory sa mi priznal, ze mysli na mna ked je s frajerkou. Zacalo sa to stupnovat, az sa s nou rozisiel a my sme sa dali dokopy. No vysledok bol taky, ze on naozaj nevedel co chcel. Chcel vsetky a zaroven nechcel ani jednu.
Ty mi prides velmi podobny. Prefackaj sa. Daj si studenu sprchu a pouvazuj, kto ti viac chyba, ked si sam. Aj ked mozno fakt by si potreboval byt sam. Lebo toto nieje ok. Je to ozaj taka nevyburenost, nezrelost ako tu uz bolo spomenute.
Sibat ti nesibe, je to podla mna prirodzene a normalne prejst si takou fazou. Kazdy si nou prejde, niekto skor, niekto neskor a niekoho nikdy neopusti. Mozno az pred smrtou. :-D