Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo žiarlim na ňu keď mám frajerku?

Príspevok v téme: Prečo žiarlim na ňu keď mám frajerku?
asidement

viete mi to niekto vysvetlit to moje spravanie? Sam v sebe sa nevyznam. Mam frajerku cca druhy mesiac. Paci sa mi, je sexi, krasne telo ako lusk, krasny hlas rajcovny. K veci, zistil som vsak ze asi zialim na jednu babu ktoru poznam nebudem pisat odkial je to jedno. Neviem ci to nazvat ziarlivost alebo co, ta baba ked som ju zpoznal sa mi aj trochu pacila aj ked nieje celkom moj typ ale potom ma to preslo, prisli ine krajsie. Stretavam ju stale a ja neviem cim to je ale aj ked mam frajerku tak mi vadi ked ju tu dotycnu vidim s nejakym muzom alebo chalanom sa rozpravat, ked sa s nejakym este aj usmieva tak by som medzi nich skocil aby s tym prestali, vadi mi ked niekam odchadza a ja neviem kam, ked ju dlhsie nestretavam mi vadi ze aha asi niekoho ma, rozmyslam co robi asi ked niesom s nou, kde je,, a ked je pri mne tak mi vadi ze je pri mne, stve ma to a neviem preco, ako by mi vadila jej pritomnost a zaroven ked jej niet tak mi chyba. Co je to so mnou? Som s frajerkou a uvazujem nad tou druhou, frajerku mam rad ale preco mi behaju myslienky na tu druhu? Preco nieco robim s frajerkou a rozmyslam akoby sa zachovala ta druha? Ideme niekam a ja rozmyslam co by asi robila ta druhak? Sibe mi? Ako vztah s tou druhou neriesim, ma urcite chybycky ktore mi vadia ale inac v pohode vychadza celkom fajn. Ja sa v sebe neviem vyznat. Sibe mi docista? Mam schizu alebo co mi je?
Dik za pripadne vyjadrenia

Fantasyi

No a obe stratis a vtedy zisti, ze to sa s tebou tam hore niekto skaredo pohral, ci si zasluzis aspon jednu a vies si ju vazit. Evidentne nie.

Marunka

Čo máš akože teraz robiť? :D No hoď sa o zem :D Uvažuj a prídeš na to. Sorry, možno som drsná, ale nikdy som nerozumela, ak mi niekto povedal, že nevie čo chce. A kto to má vedieť? Veď človek musí vedieť čo chce, musíš vedieť aké máš pocity, na čom ti záleží, po čom túžiš. Problém je, že ľudia nevedia počúvať ani len sami seba, nie to ešte iných....
Ak chceš ostať s priateľkou, ostaň. A vedome zastav myšlienky na to druhé dievča :)

asidement

a co mam teraz akoze robit?
svoju frajerku mam rad, paci sa mi, pritahuje ma ak by ma nepritahovala nechodil by som s nou. Mna stve skor to preco mi idu myslienky stale na tu druhu. Preco sa nemozem od nej odputat? Nieje moj typ. Najradsej by som usiel s frajerkou niekam daleko prec nech pridem na ine myslienky. Pustam si doma hudbu o laske myslim na obe

Johanka25

Podla mna ju ľúbiš. Mozno nie tak očami ale proste to k nej citis viac.

A co ak sa na to pozries opacne z pohladu ze vsetko co si tu opisal by sa tykalo tvojej momentálnej priateľky? Tiez by si sa tak zaujimal vadilo by ti to aj pripadna pritomnost ineho muza?

Mozno si sa uponahlal a zase par mesiacov nie je este nejaky prevratny vztah mozno by som to nechala otvorene a s otvorenými ocami spoznavala obe dievcata predsa lasku si nevynutis :)

Marunka

Predstav si, že mne sa toto stalo ale opačne :D Chalan nemal záujem, tak som sa samozrejme stiahla a neriešila ho viac. A potom po pár mesiacoch mi povedal, že mu vadí, keď ma vidí s niekym iným....Tiež som to nechápala, ale zvaľovala som to na vek a na nezrelosť. A myslím si to aj dnes. Ak si je človek istý tým, s kým je, skutočne ľúbi, tak sa takto nespráva.
Treba si urobiť poriadok v citoch a čo vlastne chceš. A na to stačí porozmýšľať trochu a potrápiť hlavu :)

choradoba

Prides mi ako dost povrchny clovek,aspon podla toho akym stylom pises a ako opisujes svoju terajsiu priatelku. Moze sa kludne stat,ze aj keby si ziskal zenu na ktoru neustale myslis,casom ju zase vymenis za inu. Skus sa uberat inym smerom.

Biela Kobra

Tiež si myslím, že frajerku v skutočnosti neľúbiš, len sa ti páči, lebo je podľa tvojho vkusu, a fyzicky ťa priťahuje. Ľudia si to veľa razy mýlia s láskou. V skutočnosti človeku, ktorého naozaj ľúbime, vieme prepáčiť aj veci, ktoré sa nám na ňom nepáčia, dokonca nemusí byť ani náš typ, ako ty vravíš: " má pár chybičiek". Má pár chybičiek, a napriek tomu ju chceš - lebo ju ľúbiš takú aká je, aj s "chybičkami"...

Lola12712

tak sa stretni aj jeden den s jednou druhy den s druhou a napis si na papier vsetky plusy a minusy z oboch dievcat :) sam zistis s ktorou ti je lepsie

to ze si s niekym kto vyzera dobre je hlupost,musis sa riadit srdcom a ked myslis pri nej na inu tak je jasne ze ta druha ma asi nieco co ta tvoja nema