Mám jedného kamaráta ktorého mám strašne veľmi rada ale bohužiaľ len ako kamarata. Posledný čas sa začal správať čudne. Hneď som vedela že ma chce a aj on sám to povedal..Istý čas som ho chcela aj ja ale on nie..Moja otázka je vlastne ako mu povedať že asi nič nebude s toho ale chcem aby sme ostali kamaráti..Vážne má to trápi keďže som čítala že keď baba povie chalanovi že "chcem byt len kamarátka" tak chalany sa prestanú baviť s tou čo ho odmietla. Lenže.ja toto nechcem a chcem byť snim kamarát..Prosím poraďte..Nechcem aby bol smutný za mňa..Lebo ma to strašne bude trápiť..
Ako jemme povedať že chcem len kamaratstvo
Môžeš mu to povedať najšetrnejšie ako vieš, jeho reakciu a to ako to ďalej spracuje, neovplyvníš :)
Jednoducho to vezme podľa momentálneho nastavenia, momentálnej výšky chápania, uvažovania...Ak naznačoval, že má o teba záujem, môže sa stať, že sa typicky urazí a viac kamaráti nebudete :) Ale rovnako sa môže stať, že síce bude smutný, bude sa vedieť "odľúbiť" a bude si ceniť viac priateľstvo ako vzťah. Bola by hlúposť "pripravovať" sa na obe varianty. Jednoducho nič neočakávaj a s tým najlepším úmyslom mu vysvetli, na čom u teba je.
Ak robíme tieto veci naozaj s čistým svedomím, úmyslom, sme úprimní a nechceme druhej strane ublížiť, tak nech bude jeho reakcia aká koľvek, bude to presne tak, ako to má byť :) A to, ako to zoberie, je už jeho vec :)
Ah jaj... dotyčný ak s tebou chce vzťah, ak k tebe cíti niečo viac... tak treba rátať s tým, že kamarátstvo proste skončí... dokázala by si byť ty dobrá kamarátka s niekým, ku komu by si cítila niečo viac?
,,Ako jemne vrazit noz do hrude chlapa?,, by mohol byt tiez nazov na tuto temu. Vysledok bude taky isty bez ohladu na silu.
bud pripravana nato ze ak on ta tajne miluje a chce aby ste boli nieco viac a ty ho odmietnes a povies ze chce byt len kamoska tak su dva typy muzov. Ti ktori zostanu pri kamaratstve a zmieria sa s tym a potom su ti, ktori ta znenavidia, budu o tebe sirit nepekne reci, ohovarat ta a nadavat ti ci sa ti budu chciet pomstit.
Mala som kamosku z prace ked som robila v blave, pacila sa jednemu kolegovi, ale on jej nie. Ked chcel nieco viac dala mu jasne najavo ze stop, len kamosi. On sa urazil, ignoroval ju a nechcel byt ani len kamarat, vymazal ju z fb, rozpraval o nej ze je ku*va, spina, stetka, roznozka, pi*a, krava sprosta, jebka a pod. oplzle nadavky. Samozrejme nebola taka lebo som s nou pracovala a je to fajn baba. Robil jej zle aj v praci, vsetke chyby hadzal na nu, obvinoval ju z kadecoho, Proste typicky urazeny muz s egom. Nevediell zniest ze ho nechce, ze sa jej nepaci aj ked pre to on robil vsetko mozne. Tak ako ju predtym velmi miloval lebo dovtedy boli velmi dobri kolegovia este ju aj zaucal v praci ked nastupila, tak ako vtedy boli dobry pracovny par tak ju zo dna na den znenavidel.
Je to ako z porekadla
OD LASKY JE LEN KROCIK K NENAVISTI
myslím že najlepšie ti poradil/a nick Vsiojasno,
keď neprekročíš hranicu kamarátstva a nebudeš mu dávať falošné nádeje že bude niečo z toho viac zostane to len pri kamarátstve ak on nieje debil že tonepochopí. Správaj sa tak aby ťa nebral ako niečo viac to znamená že skutočne ho nepozývaj všade kam ideš a neusmievaj a nehľaď naňho dlhšie ako je vhodné. To robí túto chybu veľa dievčat a žien že sa začnu baviť s kamarátom flirtovanejšie a on si potom chudák vysvetlí takéto správanie že "aha ona ma asi chce"
Karin, prides onho, neda sa to zachranit,, bud sa bude hrat na tvojho kamosa a pritom strasne trpiet, alebo to ukoncis ty,, co si z toho vyberies? mrcha zneuzivajuca kamaratove city, alebo len vyberava...
(je nesmierne mala sanca, ze mu to skoci zo zamilovanosti do kamaratstva,, ani sa nepokusaj to dosiahnut, to ty neovplivnis, len zhorsis)
Skús sa vžiť do situácie takého muža... aké to musí byť hrozné! Ak s tebou ukončí kontakt tak to bude len dobre, aspoň na teba zabudne a časom si nájde inú, ktorá mu jeho city bude opätovať a nebude chcieť byť "len kamarátka"...
Vieš, to sa takto nedá.. keď jeden chce viac a druhý nie tak to dobrotu robiť nebude.. nechaj ho tak, povedz mu to, ale nečakaj že to len tak ľahko prijme!! Ak s tebou preruší kontakt tak urobí NAJLEPŠIE, načo by sa zbytočne trápil.
A ja vlastne nechápem, prečo sú muži a ženy kamaráti... ja sa so ženami nekamarátim, na to mám predsa iných chlapov.. ženy sú len sexuálny objekt a ak nechce, tak načo s ňou strácať čas? Neviem načo je vlastne dobré kamarátstvo medzi mužom a ženou, jedine výhodné je to akurát tak pre ženy, pretože môžu svojich kamarátov využívať na pomoc, na vyplakanie na rameno a podobne a to všetko len "FOR FREE" z titulu kamarátstva. Toto je môj názor na kamarátstvo medzi chlapom a ženou. To sa nedá, ak je žena pekná tak muž prirodzenie začne chcieť viac ak sa s tou ženou stretáva a trávia spolu veľa času.. preto sa so ženami nekamarátim, zbytočná strata času, načo robiť kamarátku nejakej žene...
Nijako mu nehovor len sa tak spravaj ako sa kamaratky maju spravat cize odmietaj blizsi kontakt, pozvania redukuj, jednoducho nic intimne, nic citove, ako ku ostatnym kamaratom ak sa budes nanho dlho divat, usmievat, pozyvat ho ty von tak si bude nahovarat nieco ine ako kamaratstvo takze rob opak.
Johanka25 muži si idú "za svojím" a je veľmi málo mužov, ktorí dávajú prednosť vnímaniu signálov "z druhej strany" pred sebou a svojimi povedzme "ambíciami". A idú za svojím nehľadiac pritom na nič...!!! Dobré je si toto uvedomiť.