Mám jedného kamaráta ktorého mám strašne veľmi rada ale bohužiaľ len ako kamarata. Posledný čas sa začal správať čudne. Hneď som vedela že ma chce a aj on sám to povedal..Istý čas som ho chcela aj ja ale on nie..Moja otázka je vlastne ako mu povedať že asi nič nebude s toho ale chcem aby sme ostali kamaráti..Vážne má to trápi keďže som čítala že keď baba povie chalanovi že "chcem byt len kamarátka" tak chalany sa prestanú baviť s tou čo ho odmietla. Lenže.ja toto nechcem a chcem byť snim kamarát..Prosím poraďte..Nechcem aby bol smutný za mňa..Lebo ma to strašne bude trápiť..
Ako jemme povedať že chcem len kamaratstvo
Tak potom by muzi mali lepsie vnimat signaly. Ja si o kolko viac vazim muzov ,kt soml mnou vedia viest rozhovor na kamaratskej urovni velakrat mi daju ten taky svoj pohlad na vec ked nieco prezivam az velmi senzitivne vedia ma stopnut. Lenze aj tomu predchadzalo trpke obdobie ked som videla ze maju nieco zalubom tak som zial XY krat odmietla pozvania von a kde kade len preto aby som si ich udrzala. Nechala som im priestor nekontaktovali sme sa isty cas az si to v hlave upratali a pokracovali sme ako za starych cias. A tak mam skvelych partakov na tanečných hodinach v posilke a pod lebo sa podporujeme a tym to aj hasne :)ale niektori fakt tlacia na pilu :D
Mesačný princ
Nuž zial, neviem preco maju muzi tendenciu predbiehat a nevedia si vážiť to co maju ale vzdy kazdu zenu beru ako objekt tuzby.
No ak kamaratsvo tak ok ale aspon s vyhodami, nebud na neho uplna svina, nech z toho daco chlapec aj ma, chodit spolu nemusite.
Žiaľ 90% mužov sa ofuci kedze taketo spravy nedokážu prijímať. Vlastna skúsenosť. Nikdy som nadávala dotyčným nic najavo a skončila som ako ta co sa zahravala s nimi:D
V prvom rade, toto sa nedá povedať jemne, akokoľvek to povieš, vždy to bude silný úder. Bohužiaľ, tomuto sa nedá vyhnúť. A či sa s tebou prestane baviť? To nie je isté, mne to jedna baba povedala a bavím sa s ňou stále. Ak sa s tebou aj prestane baviť, nie je to tvoja chyba, proste sa to tak stalo. Držím palce :-)
PS. Koľko máte rokov?