Dobrý deň v krátkosti tento pondelok budem mať 20 rokov. Som obyčajný klasicky chalan ktorý chodí do roboty, má skutočne tu najlepšiu rodinu ale bohužiaľ mam osobné problémy a už to ďalej nezvládam. Taktiež mam finančne problémy ( len a len mojou zásluhou keďže si peniaze nevážim a svojim "kamarátom" by som kúpil čo by chceli aj za posledné. Ďalšia vec čo iné ako žena nikdy v živote by ma nenapadlo že raz kvôli žene budem rozmýšľať tak ako rozmýšľam ale spravil by som pre ňu všetko na svete ale bohužiaľ je to komplikované až veľmi. Jedine čo ma tu ešte drží na tomto svete je mamka, ocko, babka atd. proste klasicky rodina bojím sa že si to budu vyčítať ale musím to urobiť lebo je to jedine riešenie. Lieky alebo vyskočiť z 8smeho poschodia ? prepáčte za túto tému ale musel som to aspoň tu anonymne napísať. Majte sa radi mier.
samovražda
mozes byt stastny, aj lepsim clovekom...len si daj nejake ciele...
Navstiv psychologa-0949361386
Počuj ty sa nemusíš cítiť ako odkopnutý ale začni na sebe makať vytíč si priority,roboty je dosť tak sa nevyhováraj.Namiesto toho ako sa ľutuješ radšej na sebe popracuj.Venuj sa s prvom rade sebe a nebudeš mať žiadne komplexy.Ži svoj život určite na to máš ale sa nikdy napodceňuj pre svoj výzor alebo poruchu.
Mne sa to nepodarilo a skončil som ako buzerant.A musím brať lieky.Nič som v živote nedokázal som len starý tučný odkopnutý buzerant nič viac a už nikdy nič nedokážem lebo som škaredý sprostý retard.Nikto ma nemá za nič nikde nerobím nič nemám a nikdy to nezmením.Mne pomôže už len gulka.Nikto ma nechce ani môj pes.Cítim sa ako najväčší odpad.Mám problémy s očami ale hlavne s hlavou.Všade sa prechádzam sám no des.Nemám ženu ani deti nemám na to.Môj otec mi vždy nadával do buzerantov a potom sa odkrágloval.Hajzel takto sa na mňa vysral.
Vždy je to lepšie ako byť homošom.
Kamaráti sa na teba vykašlú ako prví, no a tvoja žena tiež a rodina sa bude za teba hanbiť a nebude ťa mať za nič.
Nerob to, lebo sa ti to nepodarí a potom skončíš do konca života na psychiatrii, na zákerných liekoch ktoré skutočne bolia.
a čo tak zájsť za psychologom si pokecať... keby sme všetci skákali z 8 poschodia..tak neviem, neviem...
a ludia maju daleko horšie problemy ako ty...
radsej prevencia a problemy riešiť...!
lebo ked to urobis a nevyjde ti to budes iba za debila, budes mozno na smiech ludom v tvojom okolí "to je ten čo sa chcel zabiť"
skončiš na psychiatrii a tym sa asi tvoje problemy nevyriešia...
miesto toho aby si sa lutoval sa vzchop, kto ta nuti davat penaize na kamaratov... si setri, ako pride vyplata posli si ju na nejaku vkladnu knizku, sporiaci ucet,..kde si budes setrit na vlastne byvanie..napr...
prechadzam si niecim podobnym, bola som v stave ze keby ma prejde auto je mi vsetko jedno :D na bajku som chodila ako dementna a bolo mi to jedno
ale , proste... ja by som to neurobila kvoli rodine, mamci, vies co by to pre nich bolo??? vies ako by si vycitali ze ti nepomohli? to nemozes urobit ludom co mas rad
ja mam predpisane antidepresiva este som ich neskusila a odolavam, ak si myslis ze ti bude po nich lepsie skus
a zacni sa niecomu venovat, si mlady, kvoli babe sa netrap, tych este bude :) a lepsich :)))
Financne problemy kaslat na ne tie sa vyriesia. Miliony ludi ich maju a vyriesia ich . V podstate si zdravy a mas kde byvat a toho by si si mal vazit . Ako by si sa cítil kebyže si odkazany na umelu plucnu ventilaciu alebo musel zobrat pod mostom ?? Mne velmi pomohlo ked som mal depky obratenie svoj zivot bohu . ale musi byt to obrátenie silné a uprimné .Ona my dala nadej a zmysel do zivota . Taktiez som kazdy den otuzoval svoju vieru a viac a viac sa v nej presviedcal ze tomu comu verim je pravda. To si musis skratka odzit. Ak budes mat pevnu vieru v boha tak nebudu ta trapit hmotne problemy to ze sa ti v zivote nedari. Viera bude pre teba vsetko a bude ti davat 24 hodin stastie. Ked tak napis my na mail tomas55555@centrum.cz mozme pokecat.