Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Suchý kašeľ - čo zaberie?

Príspevok v téme: Suchý kašeľ - čo zaberie?
Joli24

Ahojte, viete mi poradiť ,čo naň? Skúšala som možne aj nemožné...čaje, domace recepty, bežnejšie lieky? ale vzdy je tu ten otravny kašeľ ,ked sa nemožem ani nadýchnuť beztoho aby ma chytil zachvat. Nikdy som tento druh kašľu nemala,skôr som uživala lieky na vykašliavanie ...teploty nemam včera som mala 36,4 a pred vcerom 37,4 ale dnes je to už fajn. Lekárku mam neschopnu, v živote ma sama od seba neposlala na žiadne vyšetrenie iba ak som ja s tým prišla,či to bola krv,moč alebo nejaky výter na serologiu. jedine čo by mi dala by boli kortikoidy a tie ja do seba davat nebudem aj keby neviem čo...

Noelinka

Ved aj to tam stoji ->

Hinweise auf tatsächliche Veränderungen des Wassers gibt es nicht.[1] čiže t.z Odkazy na aktuálne zmeny vody neexistuje. [1] marosko ty si velky blazon bude lepsie ked stadeto odides

Noelinka

Marosko ty si taký velky kkt ved od r 1999 je ta voda zakázaná! :D ! A to je uplne ina voda no ty to fakt nemáš v hlave ok

Marosko-n

Máte pravdu , múdremu napovedz a hlúpemu nič nehovor, je dobrá rada.
A ešte v Rakusku je to Schauberger a Grantnerová úprava vody.
A na Slovensku je to BLV Božia liečivá voda. A pre cudzincov je to God s Golden water

Shayleen

GGW-BLV je výmysel a nie skutočnosť, ggw a blv je jedno a to iste blv je po slovensky a ggw je po anglicky takze ziaden rozdien a ziadna liečivá bozia voda NEEXISTUJE! Tvoje komentáre nahlásené adminovi

Noelinka

Marosko nezavadzaj s nesprávnym nepravdivými vecmi tu v rakusku ziadna taka voda neexistuje. Zijem tu a nikdy o nej nepocula ani kolegine ninto. Tak prosim ta tu vodu z vodovodu si mechaj pre seba a nerob tu falošnú reklamu!

Marosko-n

Rusi teraz predávajú programovanú vodu. Jeden človek sa vyliečil z ťažkej rakoviny a to tým že vo vode zmenil spín, orientáciu elektrónov a takú pijaval, v Rakúsku majú tiež patentovanú úpravu, ktorá pomáha aj v priemysle, magnetizovaná , ionizovaná, V Nemecku v jednom mieste pramení voda s väčším obsahom H2 a liečí ľudí, Pí voda...atď.
Treba viac študovať a vdelávať sa aby ste pochopili čo je to voda, keď nosíte v sebe 70 % vody a v každomorgáne je ináč štrukturovaná.
V knižke spred pol storočia bolo o 1000 vastnostiach,skupenstvach vody. Dnes ich poznáme o 20% viac.
Študovať a učiť sa treba Vážení ! Ani GGW-BLV nie je výmysel ale skutočnosť.

Johanka25

Maroš

ty si totálne mimo,čaruj si doma a nepripisuj vode magicke vlastnosti :D ano, je dolezita pre fungovanie organizmu ale svoje fantasmagorie si prezentuj inde.
odkedy ma voda 1000 skupenstiev? ja viem o 3 :D :D :D

Marosko-n

Je zaujímavé čo píšete aj vaše názory. O zdravie sa človek musí starať od malička a v dospelosti o to viac nakoľko je otravovaný v potravinách aj v liekoch. Preto náš organizmus podľa ajurvédy a ostatných východných učení sa musí očisťovať,lebo dospelý organizmus podľa DNA už nemá takú schopnosť filtrovať a vyberať si tie látky, ktoré potrebuje k rastu.
Takže by sme mali doplňať v dospelosti tie potraviny, ktoré naše telo najviac potrebuje. Lenže ani dnešná veda to presne nevie.
Preto náš organizmus musí mať dostatok čistiacého prostriedku, aby sa zbavoval každodenného prísunu škodlivých látok.
Benzín to niej, ani nafta ,ani acetón, ani iná chémia.
Musí to byť len H2O - najčistejšia voda. darmo dáte rozpúšťaciu látku, čo vám rozpustí hlieny, keď ju nemáte čím odplaviť z organizmu.
Preto je voda tak dôležitá k nášmu životu. A voda má 1000 skupenstiev a vlastností a dá sa programovať ako magnetofonová páska. Je ťažké nájsť tú jedinú, alebo viac z tisíca vlastností vody.
Preto GGW -BLV liečivá voda má tie vlastnosti, ktoré pomáhajú našej zvýšenej imunite a odolnosti na chlad a patogény, Máme to vyskúšané 16 ročnou praxov. Píjeme ju dennne a máme pokoj so zdravím , už 17 rokov. Na suchý kašeľ ,piť len BLV vodu stále a všetky problémy sa stratia.

Kycera

Vieš čo Ti na 100% zaberie? To, ak zistíš príčinu svojho kašľa!
Môžeš mať zápal - hrtanu, priedušiek, môžeš byť alergička - peľ, trávy, prach, dym,....
Príčinou môžu byť aj niektoré lieky, reflux,...

Neostáva Ti nič iné, len čo najrýchlejšie navštíviť lekára, lebo takýto kašeľ je veľmi vyčerpávajúci. Zatiaľ si zvlhčuj dýchacie cesty vlažnou vodou a vyskúšaj Skoroceľový sirup. Všímaj si, kedy a po čom kašleš, možno aj Ty sama niečo objavíš. Niečo, čo tento stav vyvoláva.