Suchý kašeľ - čo zaberie?

Príspevok v téme: Suchý kašeľ - čo zaberie?
Joli24

Ahojte, viete mi poradiť ,čo naň? Skúšala som možne aj nemožné...čaje, domace recepty, bežnejšie lieky? ale vzdy je tu ten otravny kašeľ ,ked sa nemožem ani nadýchnuť beztoho aby ma chytil zachvat. Nikdy som tento druh kašľu nemala,skôr som uživala lieky na vykašliavanie ...teploty nemam včera som mala 36,4 a pred vcerom 37,4 ale dnes je to už fajn. Lekárku mam neschopnu, v živote ma sama od seba neposlala na žiadne vyšetrenie iba ak som ja s tým prišla,či to bola krv,moč alebo nejaky výter na serologiu. jedine čo by mi dala by boli kortikoidy a tie ja do seba davat nebudem aj keby neviem čo...

Marosko-n

Vlastnosti, BLV vody, ktoré sa odlišujú od všetkých vôd, niektoré spomeniem : Chladené mäso ,keď kúpite v obchode a ponoríte ho bez obalu do BLV vody tak ho môžete nechať minimálne 48 hodín na stole v kuchyni a mäso nezmení svoje vlastnosti, v ostatných vodách sa vám zasmrdí a pokazí sa.
Polievka uvarená v BLV vode vydrží aj o dva dni v chladničke bez zmeny chutí.
Víno naložené v BLV vode bude o niekoľko dní neskoršie kvasiť.
Pred a po ovocí, ktoré jete za nemá piť voda aby nebola hnačka. BLV vodu môžete piť aj s čerešňami , s hocičím anič vám nebude, žiadne potiaže.
Rany umyvané BLV vodou za nezapaľujú nehnijú a rýchlo sa hoja.
To je len par vlastností, ktoré sú viditeľné a rozdielné oproti iným vodám.

Marosko-n

A zabudol som spomenúť na ľadovcovú vodu z Alp .Bohatnú sa na nej veľké firmy A tiež tvrdia že má iné prospešné vlastnosti na zdravie.
A ni ju nezakazuje. Ani v Rakúsku, skúste si ju kúpiť a piť.

Marosko-n

Ja netvrdím, že v Rakúsku ju maju piť, ale že tá voda má iné vlastnosti a používajú ju v priemysle, pre ľudí ju zakázali !! Ale má iné vlastnosti ako pitná voda ! Ani pre GGW ,voda sa nedá použiť hociaká aj u nás je nezverejnená úprava, lebo nebude liečivá..
A mnoho rôznych úprav Božej vody tvorí mnoho iných vlastností, niektoré úpravy sú vhodné pre priemysel a iné pre ľudí.
Na suchý kašeľ 100% zaberá BLV liečiva voda.Odskúšané, ďakujem za trpezlivosť.

Noelinka

Marosko

1. Schaub.-grand -> už neexistujú

2. Info -> Zusammenfassend bereits vorweg das Ergebnis meiner wissenschaftlichen Recherche:

Granderwasser hat keine Wirkung, die über normales Tafelwasser und die menschliche Einbildungskraft hinausgeht.
Die „Grander-Technologie“ zur „Belebung“ von Leitungswasser ist wirkungslos.

Preklad: Grander Voda nemá žiadny ùčinok, kt. z normálnej vody z vodovodu a ľudskej predstavivosti vychádza

Ďalej len "Grander Technológia" na "oživenie" vody z vodovodu nemá žiadny vplyv.