Aojte. Mam taky mensi problem, ktory skusim tka podrobnejsie opisat. Randim s jednym chalanom uz par dni, zatial sme boli na styroch stretnutiach, no ale vlastne sa troxhu pozname zo skoly, takze uplne cudzi sme si neboli. On je hanblivejsi typ, dlho mu trvalo prihovorit sa mi a vpodstate ja som sa ho tak v ramci srandy raz cez chat pytala ze kedy ideme von. Avsak, asi az o mesiac-dva ma on sam od seba zavolal von. Je velmi pozorny, otvori dvere, odprevadi ma vzdy az uplne domov a tak, minule ked sme si sli sadnut do parku a priniesla som tortu tak som od neho dostala kyticu kvetov, co ma naozaj dojalo. Avsak, stale su tie stretnutia len take, ze sa rozpravame a na konci sa objimeme. Neviem, cinto mam od neho brat, ze chce byt zatial kamarat, alebo len nenavral odvahu ma nejak chytit za ruku alebo pobozkat. Este taka vec, ja by som to asi aj vzala od vlastnyh ruk, ale tiez som trochu hanblivejsi typ a neviem sa tak lahko prekonat, aj ked cely cas ked sme spolu rozmyslam nad tym, ake by to bolo ho aspon pohladit. Hoci mala som skoro 3rocny vztah, ale nedokazem to. Mam 19 a on je o rok mladsi, ale nejavi sa to vobec. Len mozno nema ani skusenosti, ja neviem. Ale uz by sme sa mohli aspon trochu zblizit. Ake mate na toto cele nazor, resp co si myslite o jeho vztahu ku mne? Diki
Hanblivy chalan...
Ahoj, myslím si, že ťa jednoznačne chce, ale keď bude chudák takýto hanblivý, tak nebude mať ženskú asi nikdy.
Pamätám si, že dávno som tiež chvíľu randila s takým chalanom, všetko ok a na konci stretnutia ma odprevadil, ja som čakala, že ma aspoň nejako chytí, dá pusu a on nič.... a tiež mi to prišlo neprirodzené, aby som sa ja na neho vrhla :-D
Napokon to proste nejako samé vyprchalo, prestali sme sa postupne kontaktovať.
Doteraz nechápem čo to vlastne bolo zač :-D
lLily - preco by nemohla chciet pohladit a pritulit svojho mileho, co je na tom zvlastne? Ved o tom je laska. A preco to porovnavas hned so psom? Praveze mne sa zdaju cudni ti ludia, co sa muchluju so zvieratami, vacsinou je za tym komplex, ze nemaju svojho mileho a koho pohladit. A posobi to znacne zufalo.
lLily: ty čo si o sebe myslíš, že takto ma ideš súdiť? Ja sa tu pýtam po radu a nejaká sliepka ma tu nebude urážať. Radšej tu nekomentuj, lebo nemám na takéhoto zlého človeka žalúdok, Ďakujem.
M.princ, ne vsetci uz boli zenati...a nie kazdy musi zazit nanic vztah a manzelstov jak ty, aby vedeli ocenit aj cosi ovela lepsieho
ty si mozes povedat, ze si uz bol zenaty a tym to pre teba hasne, bo si si odzil "svoje"
cccc a ty si myslis, ze tato 19-rocna, ktora mala svoj prvy nahovno vztah v 16-tich a po jeho skonceni sa nalepila na tohto nic netusiaceho chalana to ma lepsie? Podla mna by si zlasuizl ovela lepsiu, ale tak na sex mu bohate postaci aj takato, nevravim, ze nie
ked budes traged, baba to vyciti a nebude ta chciet aj keby si bol pekny
aj niesi az taky pekny a budes sebaisty a nebudes tu tragedit tak urcite nejaku najdes
viem ze to je tazke a trapi ta to, ale tragedi strasne vedia zeny odradit
Ja sa na to môžem........ VYJEBAŤ!!! Každý už za sebou niečo má a ja stále nič, kašlem na to asi je mi súdené byť sám....
Prečo všetci máte vzťahy tak skoro?? V takom veku už mať za sebou 3 ročný vzťah ach bože....
Ja mám 22 rokov a v živote som babu nemal !! A teraz to budem všetko musieť doháňať, prvý vzťah väčšinu nevyjde, takže keď to tak počítam, reálnu partnerku na celý život si nájdem tak v 30 ke a to už neskoro, keď dnes už pomaly 10 ročné deti majú vzťahy a sex ach bože....
ku vsetkemu musis mat nejaku blbu pripomineku a nejaku demotivacnu sracku
predpokladam ze si nejaka zakomplexovana 40tnicka co len komentuje forum nonstop ooochhh
prosim ta dievca tuto osobu si nevsimaj ani :D