Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hanblivy chalan...

Príspevok v téme: Hanblivy chalan...
Kvietok85

Aojte. Mam taky mensi problem, ktory skusim tka podrobnejsie opisat. Randim s jednym chalanom uz par dni, zatial sme boli na styroch stretnutiach, no ale vlastne sa troxhu pozname zo skoly, takze uplne cudzi sme si neboli. On je hanblivejsi typ, dlho mu trvalo prihovorit sa mi a vpodstate ja som sa ho tak v ramci srandy raz cez chat pytala ze kedy ideme von. Avsak, asi az o mesiac-dva ma on sam od seba zavolal von. Je velmi pozorny, otvori dvere, odprevadi ma vzdy az uplne domov a tak, minule ked sme si sli sadnut do parku a priniesla som tortu tak som od neho dostala kyticu kvetov, co ma naozaj dojalo. Avsak, stale su tie stretnutia len take, ze sa rozpravame a na konci sa objimeme. Neviem, cinto mam od neho brat, ze chce byt zatial kamarat, alebo len nenavral odvahu ma nejak chytit za ruku alebo pobozkat. Este taka vec, ja by som to asi aj vzala od vlastnyh ruk, ale tiez som trochu hanblivejsi typ a neviem sa tak lahko prekonat, aj ked cely cas ked sme spolu rozmyslam nad tym, ake by to bolo ho aspon pohladit. Hoci mala som skoro 3rocny vztah, ale nedokazem to. Mam 19 a on je o rok mladsi, ale nejavi sa to vobec. Len mozno nema ani skusenosti, ja neviem. Ale uz by sme sa mohli aspon trochu zblizit. Ake mate na toto cele nazor, resp co si myslite o jeho vztahu ku mne? Diki

lLily

aspon pohladit a vziat do vlastnych ruk? opisujes ho ako tyraneho psa, ktory vie, co sa patri, bo ho tak vychovali

sak to vezmi do vlastnych ruk a ked nebude kricat, ze ho znasilnujes, tak v tom pokracuj, len sa potom nestazuj, ze si na vsetko sama a on ani prstom nehne a ked sa ti odtrhne z voditka a pojde slintat za inou, tiez sa nemas co divit

trpezlivost ani cudnost ti nic nevravi, tak sa zbytocne hras na ostychavu - to uz skor muz sa neda zbalit zenou, ked vie, ze toto na nu funguje

ghtd

takto, moj byvaly frajer bol tiez takyto hanblivejsi a velmi pozorny a tak :)

dovtedy som nikomu prvykrat pusu nedala ja, on bol prvy :) bol na to taky vhodny moment :D

potom som sa ho aj spytala na to, ze co nic nerobil tiez mi povedal ze sa hanbil a tak a nechcel to pokazit

zalezi uz od teba, ak sa na to citis a bude na to moment tak mu daj pusu prva alebo ho nenapadne chyt za ruku, ak sa na to necitis tak este pockaj