Strasne sa mi lamu - vypadavaju vlasy POMOC PROSIM!!

Príspevok v téme: Strasne sa mi lamu - vypadavaju vlasy POMOC PROSIM!!
vlasypomoc

Zdravim vas baby. Neviem uz na koho sa obratit s mojim problemom. Strasne mi vypadavaju vlasy no nie od korienkov. Ich dlzka je asi 40cm a mne vypadavaju take 15 - 20cm dlhe vlasy. Trva to uz dost dlho a vyrazne sa mi preriedili. Je mi do placu ked si pri kazdom umyvani taham vlasy v pramienkoch. Preco mi ale nevypadavaju od korienkov ale takto sa lamu? Nemala som po kom zdedit takrto vypadavanie :-((( pri tom som zdrava !!!!! nemam ziadne problemy a ani doktorka tomu nechape !! Schudla som 3kg a z toho mi predsa nemozu takto padat. kydam na ne vseliake masky a aj tak to nepomaha :-(( zacala som uzivat Revalid ale neviem ci to ma zmysel , ked sa mi lamu. Ocenim hociaku radu. Prosim.

vlasypomoc

Baby uz som zufala... Revalid uzivam mesiac 3x denne a nevidim ziadne vysledky... Vyskusala som uz takmer vsetko a minula som kvantum penazi na drahe pripravky proti lamaniu vlasov a nic nepomaha.. Som zdrava ako ryba a vlasy padaju a padaju. Nemozem sa ist ani nikam kupat, pretoze ak si ich zapnem do drdola tak sa ich hned niekolko zlomi - take su slabe a ak ich necham rozpustene tak to si ani nechcem predstavit!! Ja uz fakt neviem co mam robit, neviem kde je ten problem

WHISPER

tak predpokladáme že si absolvovala"
- endokrinológiu -štítna žlaza
-gynekológ - vyšetrenie hormónov

tak ak maš spominane vyšetrenia porobené komplet a v poriadku..
tak stres...

ja som si teraz z netu objednala z pilulky.sk okrem revalidu aj pivovarske kvasnice,..
no som zvedava..

vlasypomoc

A tie 3 - 4 kila som schudla pretoze som prestala vyjedavat sladkosti a smazene jedla (kvoli pleti). Jedavam vsak vela ovocia a zeleniny a vysledok ziadny

vlasypomoc

Dakujem vam baby. Vyskusam aj tu melasu. Vlasy si nefarbim nezehlim a ani nefenujem!!! Staram sa o ne myslim, ze dostatocne ale oni su strasne krehke a staci ked sa ucesem a zapnem jemny cop - uz musim vytahovat vlasy :( pretoze inak by som ich mala popadane na obleceni. Mala som krasne huste vlasy a nerozumiem, co sa to porobilo. Kedysi stacilo aby som ich umyla obycajnym samponom a nevypadol mi ani jeden vlas

WHISPER

by si sa čudovala čo tie "iba" 3 kilá dole urobia s vlasmi.. ked máš maznavé vlasy ako aj ja.. ja len kusok stravu zmením, alebo schudnem kilo a hned mi padajú...

a Revalid sa oplatí, vydrž kus tu tažobu na zaludku a po jedle! prvy mesiac ber 2-2-2 tbl. uvidíš rozdiel...
a ked mas rozstiepene konceky, budu sa ti stiepiť dalej ak nezájdeš ku kaderničke a nedaš tie zničene vlasy ostrihať..

ja odkedy sa chodim pravidelne podstrihavať každe 3mes, stačí mi už 1cm dole.. sa mi vlasy už neštiepia...

o vlasy sa treba aj starať, nielen od nich očakávať...

ja mám huste kučerave ako Shakira do pol chrbta čoskoro po zadok a vyžaduju si vela starostlivosti,.. najviac penazí u mna ide do vlasov... kondicioner/maska musí byť pri každom umytí...
kury, zabaly, prirodne.. olejove zabaly, šetrené česanie,..! nevyhnutnosť-olej na končeky proti štiepeniu...
mam z DM tento na foto je super, velmi som spokojná...
a ked mam vlasy v drdole dám si do končekov bez obav kokosovy olej, moje prirodzene suche vlasy ho rychlo popiju, v drdole nevidieť že by som mala mastné...

Ypsilonn

Farbievas/zehlievas/fenujes/casto mavas zviazane do copu?
Skoncuj s tym. Skus kokosovy olej, med,... podstrihnut si vlasy a poradit sa u kadernicky.

Nechcem ta strasit ale mam podobny problem. Myslim ze uz to budem musiet riesit parochnou. Dolezita je predovsetkym strava. Precitaj si co vsetko treba jest aby vlasy boli zdravé.

vlasypomoc

Pisala som ze mi nic nie je :( Aj stitnu zlazu , aj oblicky mam vporiadku. Kozn tvrdi "ze to je normalne" a predpisala mi nejake vodicky , ale to na lamanie nezabera. Ja tomu uz nerozumiem. Lamu sa mi neskutocne :(((

melasanjaaa

Ved jasne, vysetrenie je na prvom mieste,aby sa prislo na to, v com je problem..kazdopadne melasa je vhodnym doplnkom ci uz pre choreho alebo zdraveho