Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strasne sa mi lamu - vypadavaju vlasy POMOC PROSIM!!

Príspevok v téme: Strasne sa mi lamu - vypadavaju vlasy POMOC PROSIM!!
vlasypomoc

Zdravim vas baby. Neviem uz na koho sa obratit s mojim problemom. Strasne mi vypadavaju vlasy no nie od korienkov. Ich dlzka je asi 40cm a mne vypadavaju take 15 - 20cm dlhe vlasy. Trva to uz dost dlho a vyrazne sa mi preriedili. Je mi do placu ked si pri kazdom umyvani taham vlasy v pramienkoch. Preco mi ale nevypadavaju od korienkov ale takto sa lamu? Nemala som po kom zdedit takrto vypadavanie :-((( pri tom som zdrava !!!!! nemam ziadne problemy a ani doktorka tomu nechape !! Schudla som 3kg a z toho mi predsa nemozu takto padat. kydam na ne vseliake masky a aj tak to nepomaha :-(( zacala som uzivat Revalid ale neviem ci to ma zmysel , ked sa mi lamu. Ocenim hociaku radu. Prosim.

melasanjaaa

Skus uzivat trstinovu melasu, dve lyžicky denne aspom tri mesiace a uvidis rozdiel..samozrejme treba aj trochu upravit stravu,aby sa ta melasa dobre vstrebavala.Je vhodne ju uzivat spolu a vit.C..

denisaf

ahoj ja som mala toto iste nakoniec som zistila ze je treba preliecit oblicky mala som infekciu od obliciek az po zenske organy .... takze navsteva gynekologie rozhodne neni odveci

Najčítanejšie články