Ahoj-chcel by som poprosit o radu...Manželka(28)sa mi stazuje,ze stale citi zapach nafty,ci benzinu...deje sa to vonku aj vnutri...urcite to nieje z dychu...to by som citil...-nic moc som o tom na nete nenasiel-ale vraj by to mohlo suvisiet z nadorom na mozgu...to ma trocha vystrasilo...prosim nemate s niecim podobnym skusenosti?-poradte...dakujem
Smrad nafty alebo benzinu
ako vidim našlo sa tu veľa google doktorov ktorí vedia stanoviť diagnozu aj cet internet cez kryštálovú guľu
boze moj tak jej láskavo povedz aby išla k doktorovi!!!!!!! najlepšie k neurológovi ten spraví aj konkrétne vyšetrenia podľa ktorých zistia o čo ide a nie sa tu vykecavat na internete kde nikto tvoju manželku nepozná a nikdy nevidel
Existuje podozrenie, že motorová nafta môže mať pri častom opakovanom kontakte karcinogénne účinky. Je
zdraviu škodlivá – vzhľadom na nízku viskozitu môže pri požití spôsobiť poškodenie pľúc. Motorová nafta
miestne odmasťuje a dráždi pokožku. Jej výpary môžu pôsobiť narkoticky, spôsobovať bolesti hlavy, žalúdočnú
nevoľnosť, dráždenie očí a dýchacích ciest.
Existuje podozrenie, že motorová nafta môže mať pri častom opakovanom kontakte karcinogénne účinky. Je
zdraviu škodlivá – vzhľadom na nízku viskozitu môže pri požití spôsobiť poškodenie pľúc. Motorová nafta
miestne odmasťuje a dráždi pokožku. Jej výpary môžu pôsobiť narkoticky, spôsobovať bolesti hlavy, žalúdočnú
nevoľnosť, dráždenie očí a dýchacích ciest.
Ani podľa mňa to nádor na mozgu nebude, to by mala cítiť zápach spálených pneumatík.
Prikláňam sa k názoru Zappera, že to budú najskôr dutiny, preto odporúčam zájsť na ORL.
Ahoj, mám s týmto problémom .vlastnú skúsenosť. Manželka necíti naftu alebo benzín, cíti acetylén, je to hrozný smrad, a je problém to opísať pre ostatných! Ja som to vyhúkal samovoľne, čo bolo divné aj pre dr. Moja rada je jednoduchá: treba dať prebiť zapchaté dutiny, kde sa nahromadilo veľké množstvo humusu, čo sa má samovoľne vyplavovať,pomocou hlien, cez malú dierku v tvárových dutinách, ale oni sú zapchaté!
No na bolest hlavy sa nestazuje...inak zatial to trva asi treti den...ale pride mi taka ina...ona nieje typ cloveka co sa stazuje...ale vravela,ze sa citi aj taka malatna...-nechcem stresovat,ale ani nic podcenit...mozno to prejde...inak aj tak dakujem za nazor od Vas...cukrovku v rodine inak mame...no budeme to sledovat
Môže to byť všeličo, ale cukrovka nie... nemáva bolesti hlavy?
Podľa mňa to nádor nebude, skôr nejaké iné ochorenie.
Posielam link, ako príklad no kľudne by mohla mať cukrovku...