Tiky po tele

Príspevok v téme: Tiky po tele
123456abcd

Dobrý deň. Mám 15 rokov. Už dlhšiu dobu pociťujem tiky po tele. Z ničoho nič mi napr. vibruje stehno, len tak keď ležím sa mi pohne prst na ruke aj na nohe, mierne mi nadskoci koleno, zdvihne sa mi trochu plece, pohne sa mi hlava, pohne sa mi cela ruka proste to sú pohyby ktoré som vlastne nevykonal a telo sa pohybuje samé. Sú to malé pohyby nie veľké ale sú všetky nečakane a sú silne čiže trhave. Trvá to už asi dva mesiace a stále to pretrváva. Na neurologickom vyšetrení som bol asi pred rokom a pol koli problémom s chrbticou a neurologicky som bol v poriadku. Tieto problémy mám iba keď ležím a sedím pri chôdzi nemam. Od včera som začal brat vitamín B-komplex. Užívam magnesium a nič nezaberá. Budem vďačný za každé rady. Ďakujem

123456abcd

Nie žiadne iné ťažkosti nemam len toto. Našťastie mama je lekár ona mi dala tie vitamíny. Žiaľ nie je lekár v tomto odbore. Probiotiká skúsim určite.

hehe1

ine priznaky nemas? vyrazky, traviace tazkosti? skus magneb6 este vynechaj mliecne vyrobky na mesiac a kup si probiotika...