Poprosim Vas starsich 40+ ako by ste zacali temu ukoncenie vztahu? Nefunkcneho..ale on si mysli,ze je vsetko ok.Nechcem to zacat slovami musime sa porozpravat ale uz to co sa vo mne naukladalo musim povedat okrem toho,ze sa necitim sama sebou som smutna z toho,ze to nevyslo ale takto dalej nechcem fungovat sama kritika,stale by na mne nieco menil a intim.nula bodov mam na mysli,ze nema o nic zaujem...
Ako zacat temu?
Mesacny princ aj vy dalsi, ved prave,ze ja som clovek uprimny mam rada veci na rovinu aj ked su mozno neprijemne- uhol pohladu.Ale ano cakam na vhodnu chvilu,pretoze doma je stale jeho syn dospely a pocuje vsetko do vedla izby okrem toho som s partnerom len vecer par hodin pred spanim a to tiez riesit nechcem nakolko som tak len nieco naznacila a hned sa my uslo,ze ci pred spanim idem somariny riesit vraj sa potom nevyspi tak som nechala tak ale nevyspala som sa ja.Takze stale cakam na vhodny den.Inak z mojho pohladu ked som sa tak nad tym zamyslela,ze asi je aj dobre ako je pretoze som si predstavila,ze by zacal javit zaujem o nieco intimne a ostala som na tom,ze si to s nim uz ani predstavit neviem ...preco?asi sa nakumulovalo vela a to ma zablokovalo?neviem ale fakt je,ze mom.po tom uz ani netuzim...dovod-neviem co sa stalo.Nikoho nemam,urcite ani nikoho mom.nechcem jedine co chcem je najst nejaky ten vnutorny pokoj,klud necitim sa sama sebou...
ak to mas v sebe ujasnene, tak je uplne jedno ako a kedy zacnes. problem je, ze ci vobec, ci nie je nasilnik a ci nebudu problemy. vyjasni si to v sebe a pojde to samo.
Kiežby to bolo jednoduché, že?
Mimochodom, hádam si to už medzičasom ukončila :-)
Ach,to si pamätám ako som tiež zbierala slová, keď som sa chcela rozísť s jedným chalanom, ale s ním som bola asi iba mesiac... Stále som si hovorila "už to povedz", už to povedz...
A najlepšie, že on mi práve rozprával, že bol s jednou svojou kamarátkou na klzisku a ja som sa asi tvárila dosť divne, lebo sa na mňa pozrel a povedal "Ale nemusíš kvôli tomu žiarliť" :-D a ja kukam naňho a hovorím "vieš čo? Ja sa chcem s tebou rozísť" :-D
No ale tak ako mu to povedať, tak ty ho poznáš, nie my :-) ale asi by som začala niečím takým, že sa s ním jednoducho necítim šťastná a vzťah by mal energiu dodávať a nie uberať a on mi ju iba uberá, takže asi bude lepšie to ukončiť.....
Cansada - ak ho opustíš pre rovnaké veci, ako tie dve partnerky pred tebou, tak je pravdepodobné, že si už nikdy žiadnu nenájde. Aspoň mu potom vysvetli, že prečo si ho opustila.
On je podľa mňa sám sebou, ale nenašiel kompatibilnú osobu. Prečo myslíš, že je chyba v ňom? Je to skôr o očakávaniach ľudí a dokonalých vzťahoch.
Ja už som sa zmieril s tým, že si žiadnu ženu nenájdem, pretože viem, že ma žiadna chcieť nebude. No možno má on ešte šancu ak na tom čo sa ti nepáči popracujete. určite sa aj jemu veľa vecí nepáči, tak to dajte dohromady. Žiadny dokonalý vzťah nejestvuje.
Obrat sa na psychologa-0949361386
Fantasy ...no tak to je uz vo mne chcem z kazdym dobre vychadzat som asi az moc Empaticka ked som sla s nim do vztahu slubila som,ze ja mu neurobim to co uz dve zany v jeho zivote ze sa nes...vim a neopustim ho...hm no casom uz asi viem preco to tie zeny urobili.Ja ako pisem som ferova a urcite by som nedokazala hrat taku spinavu hru za jeho chrbtom a ked uz budem mat druheho a potom sa zbalit pokial je on v praci ...chcem sa narovinu porozpravat...len bojim sa ako zacat a...uz co sa ma stat stane sa
Mozno, len nerozumieme tomu, ze preco chces byt k nemu ohladuplna, ked on k tebe evidentne nikdy nebol.
Proste to povedz. Je jedno ako sa oslobodis.