Poprosim Vas starsich 40+ ako by ste zacali temu ukoncenie vztahu? Nefunkcneho..ale on si mysli,ze je vsetko ok.Nechcem to zacat slovami musime sa porozpravat ale uz to co sa vo mne naukladalo musim povedat okrem toho,ze sa necitim sama sebou som smutna z toho,ze to nevyslo ale takto dalej nechcem fungovat sama kritika,stale by na mne nieco menil a intim.nula bodov mam na mysli,ze nema o nic zaujem...
Ako zacat temu?
ILily...ty si citala moj prispevok?manipulacia?urcite, clovek ako ja ani nevie co to je.Pytam sa tu ako OHLADUPlne zacat tuto temu nakolko vztah z mojej strany a ocakavani nie je funkcny ale dotycny ma take silne ego a tak si veri,ze asi ani nepripusti moje pocity,nechcem mu ublizit ale tiez chcem byt stastna co v tomto teror vztahu plnom komentov co vsetko mam a robim zle a vsetky naokolo su in bud to,ze su super ostrihane alebo oblecene alebo potetovane...a to nespominam tu co vsetko som uz koli tomu byt v jeho ociach jednou z nich urobila,podotykam koli nemu tak co tu motas aka manipulacia z mojej strany?
zacat ukoncenie? to je oxymoron
jedine, ze by slo o manipluaciu v zmysle vydierania
Bez toto musíme sa porozprávať, to podľa mňa nejde.
Jatt neotravuj, dobre?
kidy, zdržte sa produkovania príspevkov s obsahom vulgarizmov, ktoré do verejných diskusií nepatria. Toto fórum nečítajú len osoby, ktoré vek 18 rokov dosiahli dnes a skôr.
Sorry, ze som sice mladsia ako si zelas, ale iba maly detail - ak ta stale kritizuje a nemate spolu intimny zivot, tak je to znak nefunkcneho vztahu, tvoj partner si vobec nemusi mysliet, ze je vsetko v poriadku. Toho rozhovoru sa az tolko neboj, moze priniest ulavu nakoniec vam obidvom. A zacat mozes tym, ze nevies ako on, ale ty sa uz nejaku dobu vo vztahu necitis stastna. A zacni to vysvetlovat. Mozno budes prekvapena tym, co sa dozvies od neho.
...ved...uz je toho dost viac nevladzem tolerovat...viem,ze to chcem ukoncit ale bojim sa mu to povedat...
Naco ti je taky chlap? Lemra, co nic nespravi, vobec sa o teba nestara, ani po sex.stranke?
Naco chces byt ty k nemu mila? Uz davno si mu mala povedat: pal do pi.e!
...fuuuu...tak tento koment ma rozosmial...nemozem to takto brutalne a okrem ineho sex nemame... :-)
Pocuvaj zlatko, nikdy som nezazila horsi sex ako s tebou, klamala som ta, aby si nebol smutny. Proste to nefunguje, vobec sa nesnazis. Zbohom.