ahojte ludia... neviem preco sem vlastne pisem no asi sa potrebujem vyrozpravat kedze sa nemam komu.... moj ex mi zanechal dlhy ktore splacam dodnes mam dve roboty a pracujem len na dlhy.... v zivote nemam vobec stastie na ludi a momentalne uz nemam ani s kym ist na kavu lebo kamaratky nikdy nemaju cas.... zistila som ze som uplne sama na vsetko... este k tomu mam aj vazne choru mamu... hovorim si preco musi mat dobra zena ako ja tolko nestastia? preco som musela spoznat muza ktory za nas vztah narobil dlzoby... este aj choroba mojej mamy ma veelmi trapi.... som zena ktora si vazi v zivote vsetko pekne ale dostavam od zivota iba facky... zivot je strasne nespravodlivy...moja mama je skvela zena napriek ochoreniu ktore bude mat uz dozivotne... moj otec ktory jej robil zo zivota peklo si zalozil novu rodinu a zije si ako kral...o mna sa nestaral a o surodencov tak isto.... prosim preco je to na tomto svete take nespravodlive? ze zly ludia ktory vsetko nicia sa maju uzasne a dobry trpia? nerozumiem tomu..
ja uz neviem ako dalej v zivote..
mate pravdu musim byt tvrdsia a sebecka... ja som vzdy bola strasne dobra a to je zle.. v dnesnej dobe urcite...a diky za rady
Život je spravodlivý, každému sa všetko vráti, ale pochopíme to len vtedy, ked uverime , že máme viac životov.
Ak vieš po anglicky tak tu to máš vysvetlené prečo sa zlý ľudia majú dobre www.youtube.com
História ľudstva je históriou vojen, a vždy sa k moci dostávali zlý ľudia alebo ľudia ktorý sa navonok javili ako dobrý ale vnútri hľadeli len na seba, dobrý ľudia zomierajú pozri sa na gándhiho, Kenedyho, Stanley Meyera, Martin Luther King Jr. aď atď tých príkladov v historíí je hrozne veľa.
Pointa je v tom navonok sa tváriť ako najväčší priateľ, ale pritom bokom dokážeš toho človeka podviesť.
Máš možnosť správať sa takto, alebo sa správať slušne každý ťa využije vysaje z teba životnú energiu a nakoniec zomrieš mladá (ako vačšina ľudí ktorý sa chceli správať dobre a slušne)
Alebo pôjdeš do nejakej komunity napríklad k Amišom.
Rada: Ži, len teraz, nerozmýšľaj nad budúcnosťou, splatíš dlhy splatíš, nesplatíš nesplatíš, tvoj otec tiež tak rozmýšľal keď si tie dlhy narábal, tak je načase aby si tak začala rozmýšľať ty.
Bol som presne taký istý ako ty, ale nedá sa to, ak chcete hovoriť: "Ale veď kresťanské hodnoty, slušnosť atď" No tak kto verí v Ježiša Krista, len sa pekne pozrite ako dopadol znova čo? No zomrel a mladý, nikomu neublížil, chcel sa správať slušne kázal porozumenie lásku medzi bližnými a čo sa mu stalo? Zomrel v mladom veku.
presne tak, treba byt tvrdy a rozhodny a nikomu nedat nic zadarmo.... len tak sa da vymotat z problemov.... a trosku pomoci zhora este :)
No a ten debil zomrel? Lebo inak nechapem preco za neho splacas dlhy? Ked si ich narobil, nech si ich aj splati.
Musis sa viac nasrat a byt tvrda, nenechaj so sebou mavat, lebo ked si slaba, vsetci ta budu vyuzivat a hadzat na teba, len same sracky a to aj ti "hore".
Ludia vsetci placu, aky je svet zly, aki su na nich ludia zli, ale ked maju pri sebe dobreho cloveka, bud mu neveria, ze je dobry a myslia si, ze je falosny, alebo na nom oru, vyuzivaju ho a podvadzaju. Ludia si nezasluzia dobro, ver mi.
Tiez som bola dobra, ale uz som svina. Uz nenastavujem tvar na dalsie facky, lebo tie ti ustedria prave ti, ktorych milujes a oni si to nevazia.
každy si je strojcom svojho šťastia... ludia sami dovolia aby im niekto dojebal zivot... tak ako ja som dohovárala známej aby nesla ručiť tej falosnej zmyjji..mysliš ze ma počuvla? nie... a vysledok? prisla koli nej o vlastny byt, no a s jej jednym platom zivy seba a dvoch invalidov+podnajom...
a preco splacas dlhy svojho ex, s tym sa neda nic robit? na teba nemaju cas, to tak presne dnes chodi, ze ked sa cloveku nedari, tak sa vsetci na neho vykaslu....
V prvom rade si zdravá a máš kde byvat takže fakt nemozes hovorit ze tvoj zivot je neviem aky strasny. Si predstav ze by si bola tak tazko chora ako tvoja mama , co by si potom hovorila na zivot ?Tie dlhy casom splatis a budes mat od nich pokoj . Chapem ze sa strachujes o chorobu mamy ale skus jej dako sa spytat ci jej netreba dako pomoct zvladnut jej chorobu .Aku chorobu ma v lastne tvoja mama ? Btw neviem ci si veriaca ale uprimne prijatie Jezisa Krista by ti dalo novu nadej a velky zmysel do zivota. Vsetko by si vnimala inak . Viem to z vlastnej skusenosti.