ahojte ludia... neviem preco sem vlastne pisem no asi sa potrebujem vyrozpravat kedze sa nemam komu.... moj ex mi zanechal dlhy ktore splacam dodnes mam dve roboty a pracujem len na dlhy.... v zivote nemam vobec stastie na ludi a momentalne uz nemam ani s kym ist na kavu lebo kamaratky nikdy nemaju cas.... zistila som ze som uplne sama na vsetko... este k tomu mam aj vazne choru mamu... hovorim si preco musi mat dobra zena ako ja tolko nestastia? preco som musela spoznat muza ktory za nas vztah narobil dlzoby... este aj choroba mojej mamy ma veelmi trapi.... som zena ktora si vazi v zivote vsetko pekne ale dostavam od zivota iba facky... zivot je strasne nespravodlivy...moja mama je skvela zena napriek ochoreniu ktore bude mat uz dozivotne... moj otec ktory jej robil zo zivota peklo si zalozil novu rodinu a zije si ako kral...o mna sa nestaral a o surodencov tak isto.... prosim preco je to na tomto svete take nespravodlive? ze zly ludia ktory vsetko nicia sa maju uzasne a dobry trpia? nerozumiem tomu..
ja uz neviem ako dalej v zivote..
V dnesnom svete musis mysliet v prvom rade na seba,potom na inych a uvidis ako sa zacnes mat dobre.