Dobrý večer.
Mám 19 rokov a ešte nikdy som nemala vzťah, nikdy som po ňom netúžila a nezaujímala sa o to. Bola som párkrát zaľúbená, ale neriešila som to. Je to tak až doteraz. Proste nechcem vzťah. Vôbec. Je to normálne ? Mám 19 a radšej by som chcela byť sama a mať psíka, než mať vzťah. Jednoducho chcem byť sama, slobodná, bez starostí, ktoré sa týkajú vzťahu. Sex mi vôbec nechýba a sama sa neuspokojujem (a nikdy som to nerobila, smrteľne vážne!!) A navyše nedávno som prišla na to, že som asi bisexuálka. Mám totiž city k niekomu rovnakého pohlavia, ale ani to veľmi neriešim.
Nie je to žiadny fake.
Je to normálne ?
denisaf - Ja na tie reči kašlem. Keď má niekto kázeň o tom, že je čas, aby som si našla frajera, nepočúvam ho. Vytáčajú ma takéto rozhovory. Veď ja sama viem čo chcem. Nikto ma do toho nútiť nebude. A navyše ešte riešim problém s mojou nejasnou sexuálnou orientáciou.
jjjhhh - Prečo práve ja musím mať takýto problém... Mám ich už viac než dosť. Strašné. :(
Pravdepodobne trpis sexualnou poruchou-sexualnou chladnostou. S tym sa da nieco robit este.
absolutne neries co hovoria druhy...ludia su neni uprimny a na slovensku zvlast pred tebou budu ohovarat druhych a s nimi zase teba...ludom nevyhovies ci si zadana/nezadana mas/nemas deti vzdy bude nieco preco ta budu kritizovat.. nikto nezije tvoj zivot za teba a aj tak ludia niekedy kecaju do zivotov len aby nieco povedali.... neries a bud stastna :)
WHISPER - Prepáč, opravujem sa. NAHNALA si mi hrôzu. Prepáč.
surovychleba - Som presne ako ty. Strach zo skupiniek a zoznamovania sa s cudzími ľuďmi. A z našej triedy by som si nikoho nevybrala, pretože som som narazila na úchylov a primitívov. Čo už. Šťastie ma neustále obchádza. A vonku nechodím, takže ani nemám šancu niekoho spoznať.
WHISPER - No, tak asexuálka nie som, hoci priznávam, že si mi nahnal hrôzu a mala som také chvíľky, že som si to myslela. Ale dospelo to k záveru, že nie som. Je to naozaj len tým, že sa mi momentálne páči jedno jediné dievča (za celý život, taká tvrdá rana do srdca) natoľko, že okrem nej nechcem s nikým nič mať. Podotýkam, že milujem chlapov a niektorí ma strašne priťahujú. Aj sexuálne aj emocionálne. Ale ako som už spominala vyššie, nemám šťastie na normálne povahy, lebo nikoho nehľadám ani nikam nechodím.
pokial vyhovuje tebe, ze nemas vztah a ani nechceš tak nevidim problem
rôzni.. od ubožiakov ktorych žiadna nechce a skusaju na každu až po managerov, podnikatelov...
ako hovorí moj kolega "čím viac ich odháňaš tým viac po tebe idú.."
lebo vidí ako na mňa reaguju chlapi v práci.. pýtajú sa na mňa, lasku mi vyznavaju ked ma najdu na fb, zdravia ma menom pritom ja ich mená neviem, pozyvaju ma von, vojdem na pracovisko a hned všetky oči na mne......ale ja tam na zoznamku nechodím, ale pracovať..
nedavno som čitala ze je nova sexualna orientacia "asexualita"
pozri ja mam pomaly 30 a tiež absolutne neriešim vztahy, mam ine priority, sny ktore si idem konečne plniť a idem si za tým... okolo mna je dosť chlapov, ktorí o mna maju zaujem, no ja záujem nemám...
chlapi ma absolutne nezaujimaju, nemienim si komplikovať zivot a absolutne mi nezapadaju do mojich planov, kedze moje vysnivane povolanie bude dost take ze budem vela v zahranici kade-tade...
pokial to nebe neprekaza a si spokojná tak nerieš...!
a absolutne ta nemusia trapiť ani nazory druhych,..
ja jednoducho poviem , ked niečo že "ziadneho debila nepotrebujem,..!" som samostatna, pracujem, mam vlastny byt... nie je čo riešiť...