Je to normálne ?

Príspevok v téme: Je to normálne ?
JeToNormalne

Dobrý večer.
Mám 19 rokov a ešte nikdy som nemala vzťah, nikdy som po ňom netúžila a nezaujímala sa o to. Bola som párkrát zaľúbená, ale neriešila som to. Je to tak až doteraz. Proste nechcem vzťah. Vôbec. Je to normálne ? Mám 19 a radšej by som chcela byť sama a mať psíka, než mať vzťah. Jednoducho chcem byť sama, slobodná, bez starostí, ktoré sa týkajú vzťahu. Sex mi vôbec nechýba a sama sa neuspokojujem (a nikdy som to nerobila, smrteľne vážne!!) A navyše nedávno som prišla na to, že som asi bisexuálka. Mám totiž city k niekomu rovnakého pohlavia, ale ani to veľmi neriešim.
Nie je to žiadny fake.

jakubbb

ak si sama zo sebou spokojna tak je to uplne v pohode, su vselijake typy ludi a nie kazdy sa bude stotoznovat s tvojim nazorom..

Mesačný princ

Normy sú rôzne a u každej ľudskej bytosti často odlišné a zároveň jedinečné :)

Buď len sama sebou a šťastná. Nič iné nie je dôležité

surovychleba

Ja myslim ze je to normalne a zalezi na tom aky si si vypestovala vztah a pristup k okolitym ludom ono je mozne ze sa to casom zmeni ale aj ja mavam niekedy podobne uvazovania avsak mam aj take chvile ked sa citim tak sama ze by som za nejaku spolocnost napr. niekoho z nasej triedy dala cokolvek
co sa tyka toho vztahu k okoliu ja som napriklad taky typ ze ked vidim skupinku ludi v nasej triede drzim sa dalej aby som im tu atmosferu nahodov nepokazila a zoznamovat sa len tak z cudzimi ludmi ma priam desi
Proste sa nerada vtieram a preto vacsinou cas travim sama
ale podla mna je to celkom normalne

Ipsik

Ja mám rád jedno dievča, aj som jej to povedal (cítim, že ma má rada, ale nemôže byť so mnou). Nikdy ma v živote nikto nemal rád, to je horšie než smutné, tak som ich mal všetkých rád aspoň ja, ani toto nie je tiež žiaden fake. Idú len po peniazoch ako také líšky, tak im ich napchám do tých gágorov, nech sa s nimi zadrhnú. Čo budem klamať. Nemá to zmysel. Kto má ... kto má ...

neviem111111

preco by to nemalo byt normalne. pre kazdeho je normalne nieco ine. kazdy mame inu sexualitu, ine tuzby. zi tak, ako si ty stastna a neries co si myslia ostatni.