Cítim sa byt odstrčená

Príspevok v téme: Cítim sa byt odstrčená
Frvrln

Mam taky problem
Moje spoluziacky so mnou uz velmi nekomunikuju ani ma nikdy nezavolali von
je medzi nimi aj moja najlepsia kamaratka trva to uz dlhsiu dobu, vzdy ked ich pozdravym alebo ked sa ich nieco spytam tak so mnou komunikuju ako keby som bola na okraji psychickeho zrutenia
teraz nedavnk bol koncorocny vylet
Az tam dozvedela som sa ze baby sa uz dlho dopredu dohodli ze si zozenu travu (oni ju uz skusili aj pred tym a to som sa dozvedela tiez az tam) aj si ju zohnali a ta moja kamaratka dobre vedela ako som aj ja chcela vyskusat travu samozrejme ze mi ponukli ale bolo mi to divne lebo sa na to vsetky poskladali a ja som sa citila ako piate koleso na voze
fakt som to chcela vyskusat cize toho velmi lutujem lebo dalsia prilezitost len tak asi nebude a ja nemam kontakty aby som si to zohnala sama ale teraz ked som si nedala ma budu obchadzat asi este viac

lLily

no mna napadaju moznosti, ak si ta, co tu rped pra dnami zakladala tie temy a ked si z BA....Poddunajkse Biskupice ci Petrzalka....na tovjom meiste by som hladala tam, no kto si ta vezme na svedomie? pri dilerovi sa akourat tak dostanes do problemov.

Frvrln

lLily
porozumela si mi asi najviac
len ja som to asi nevysvetlila dobre- ja tu travu nechcem skusit kvoli nim
pokial by to bolo mozne ja by som to chcela skusit sama lenze v podstate sa nestykam zo ziadnymi inymi ludmi ktory by mi mohli dat kontakty alebo s ktorymi by som sa mohla aspon obcas porozpravat len z ludmi z nasej triedy
teraz mi asi zacnete pisat ze tak nech sa skusim z niekym zoznamovat lenze to sa lahko povie ako urobi ono by bolo asi fajn ist do nejakeho kruzku alebo takeho dacoho lenze teraz na konci skolskeho toka to uz asi nebude mozne
od dalsieho roka pojdem na intrak do nitry ale stale sa bojim toho ze tam budu ludia s ktorymi si nebudem rozumiet lebo ja som vzdy bola trochu ina a tazsie sa mi adaptovalo v novom prostredi

Este taka otazka...tu by mi asi nikto travu zohnat nevedel ze? :D

lLily

tak ci tak si myslim, ze ak chce niekto cosi takeho skusat, mal byt predtym precisteny telesne aj emocne, co je u dospievajuceho cloveka dost nemozne, bo este nezazil tu najsirsiu skalu tych najhlbsich najostrejsichemocii a trava by to v nom mohla uvolnit nasilnym sposobom, ak nema prirodzene odolny organizmus voci takym vplyvom, co je dost mala pravdepodobnost, v inom pripade onu pozvolna sa spustajucu zavislost

toto sa ma skusat z isteho presvedcenia a oboznamenim s moznymi rizikami a urcite nie v spolocnosti spoluziacok, pri ktorych si pripadas odstrcene, ak s nimi nedrzis krok
je to proste dvojsecna zbran a o to zakernejsia, ak ju zacnes zneuzivat - potom zacnes sluzit ty trave a nie trava tebe

Rdrr

Ahoj! Chceš sa stať zavisláčkov na omavnè latky?Zničia si tým celý život.Radsej sú užývaj svoj život ako keby ste ho živila.citaj teraz pozorne aký mám názor na tvoje spolu žiačky.Ak krava raz za beeka aj tak ostane mravov

Rdrr

Ahoj! Chceš sa stať zavisláčkov na omavnè latky?Zničia si tým celý život.Radsej sú užývaj svoj život ako keby ste ho živila.citaj teraz pozorne aký mám názor na tvoje spolu žiačky.Ak krava raz za beeka aj tak ostane mravov

Rdrr

Rdrr

Rdrr