Mam taky problem
Moje spoluziacky so mnou uz velmi nekomunikuju ani ma nikdy nezavolali von
je medzi nimi aj moja najlepsia kamaratka trva to uz dlhsiu dobu, vzdy ked ich pozdravym alebo ked sa ich nieco spytam tak so mnou komunikuju ako keby som bola na okraji psychickeho zrutenia
teraz nedavnk bol koncorocny vylet
Az tam dozvedela som sa ze baby sa uz dlho dopredu dohodli ze si zozenu travu (oni ju uz skusili aj pred tym a to som sa dozvedela tiez az tam) aj si ju zohnali a ta moja kamaratka dobre vedela ako som aj ja chcela vyskusat travu samozrejme ze mi ponukli ale bolo mi to divne lebo sa na to vsetky poskladali a ja som sa citila ako piate koleso na voze
fakt som to chcela vyskusat cize toho velmi lutujem lebo dalsia prilezitost len tak asi nebude a ja nemam kontakty aby som si to zohnala sama ale teraz ked som si nedala ma budu obchadzat asi este viac
Cítim sa byt odstrčená
No moja zlatá test. Sa zo si to nevyskúšala bola by z teba zavyslacka.teraz pozorne čítajte ak kravy raz za bee majú aj tedy ostabu kravamy. Keď chceš trávu v prírode raste veľa natruhjsi ale nepoužívajte omamné látky radšej si daj daco iné
helgageia, v tomto spinavom svete kazdemu zacne z casu na cas liezt ta cistota krkom a kym si neuriedis prioroty, zacnes robit veci, ktore by si za inych okolnosti nikdy neskusala
K comu je cloveku cistota, ked to i tak nema pomaly s kym zdielat, k comu je panne panenska blana, ked sa jej chce co najskor zbavit, k comu je clvoeku cista mysel, ked by si ju chcel zakalit alkoholom a drogami....cistota moze byt pekne na obtiaz, no nevravim, ze sa do nej uz vratit neda, nech sa stane cokolvek spinaveho
ani ja som nemala kontakty, aby som si to zohnala, ale ked nieco ozaj chces, tak sa k tomu aj dostanes, tomu ver a aj zadarmo
jatt ty rozumbrada, neviem si predstavit ako sa ta zmocnuje nejaky pocit.....myslela som, ze ziadne nemas
Ahoj,
mrzi ma, ze sa trapis z mojho dospelackeho pohladu pre somarinu.
Nenechavaj sa nikdy nikym manipulovat, bud svoja, zostan cista. Kamosky """nech si slahnu alebo pofajcia, nech si idu svojim smerom.
Mozno rok, dva a uvidis, ze si vykrocila dobre. Mam taku dceru, ako si ty, tak sa viem vcitit. Zostan cista a bude to dobre, uvidis...
Mna sa zacina zmocnovat pocit ze to nikto nechape
Frvrln, tráva v našich končinách rastie tráva takmer všade s výnimkou: budovami zastavaných plôch, chodníkov, ciest. Stačí sa zohnúť a trávu si môžte natrhať aj sama, teda nepotrebujete na túto činnosť prítomnosť iných osôb. Predpokladám, že si z tejto trávy chcete spraviť čaj, preto odporúčam, aby ste trávu zbierali v lone panenskej slovenskej prírody, v ľuďom ťažko dostupnom terene, kde je tráva (ako aj byliny či huby) len pod minimálnymi až žiadnými nánosmi nečistôt.
Myslím však, že na mnou vyššie uvedenú skutočnosť by ste prišli aj bez pomoci mňa či ktorejkoľvek inej osoby, preto mi
zakladanie tém týkajúcich sa Vami v obsahu úvodného príspevku tejto témy uvedenej problematiky pripadá byť irelevantné. Zmocňuje sa ma pocit, že niekto nevie, ako nakládať s voľným časom.
Ale ja to chcem vyskusat :(
nelutuj ze si ju nevyskusala....kasli na hentake baby...vekom pochopis preco....