Chcela by som vedieť aká by bola pre mňa vhodná práca keď nemám rada akýkoľvek kontakt s ľuďmi? Existuje vôbec taká?
Kde pracovať?
statisticky urad ?:)
Ale prosím Ťa, divocina, chceš mi vážne povedať, že tie AD-čka berieš kvôli sebe a kvôli tomu, že máš nejaké depresie? Ty ich berieš kvôli niečomu úplne inému. Ja viem veľmi dobre, že ľudia majú málo peňazí. Vybaviť nových investorov? Kein Problem:-)
Janko ale bude len si to nechcem priznať :-) čo už mame robiť tak to uz chodi čim viac zrna zasejeme malo sa nam rodi :-) ach tie adcka mi budu chybat citim sa po ich uziti ako krasna ina zena ale vo vesmire po konci sveta uz ich nebudem potrebovat ...budem moct byt sama sebou
A budme protestovať tak, že budeme mať v rukách čerstvo natrhané tulipány a keď odídu, tak si z nich spravíme chutný šalát, mňam.
Neboj sa nič, milá Divočina, keď sa Sybilla pozerala do tej veľkej vešteckej gule, tak bola trochu pod parou a mňa tam nevidela:-) Každý hovorí o konci sveta, ale nič také nebude a keby malo byť, tak sa zhromaždíme a budeme protestovať. Neviem, kto by chcel, aby bol koniec sveta? Aj ty si ho želáš, milá Divocina? Dúfam, že nie, aj keď viem, že aj trochu áno.
uz bude koniec sveta netreba si ani robotu hladat sybila predpovedala ze zlta rasa zacne vojnu a europa popolom lahne... potom pridu 7 hviezd a hospodin na nebo :-)
And remember, with schizo you are never alone:-)
Mesačný Princ, Mesačný Princ, raz s nimi prídeš do kontaktu a už im hneď dáš ochutnať ohnivú vodu? Už si ich nakazil našimi pozemskými vírmi? A teraz to u nich bude ako vyzerať? Hľadá sa abstinent? Ja ti už nepijem, neviem, ale viem to dokonca veľmi presne 47 hod. 30 min. a 16 sekúnd. A ty koľko nepiješ? Tiež si to niekam značíš? Do sošitka? Mne tak poradila moja lekárka, psychiatrička, ona je dokonca aj predsedníčka, áno, presne, komory zubných lekárov. Na to si celkom presne spomínam. Stále mi na vyšetrení povie, nie, že ako sa máte, ale: nuž, teraz sa Vám pozriem na zúbky (nieže vás to bude motivovať!).
Nič, majte sa, soráč za prasprosté správanie. Idem dokukať hokej, držím Borisovi Beckerovi, brat mi poradil, že Kanada vyhrá, lebo ho majú v tíme.
Ipsik - neboj som tu, ale tu na Zemi na mňa nejako doľahla únava, takže už pôjdem trošku levitovať :)
Inak sme evolučne dosiahli myšlienkový teleport, takže sa v podstate pohybovať nemusíme :) len ak chceme ísť na inú planétu, tak využívame nejaký ten dopravný prostriedok. Najčastejšie nejakú vesmírnu loď ale tie nelietajú stále.:D
Oni ma unášali pravidelne, lenže jedného dňa som ich uniesol ja, dal im napiť z vašej slivovice a už ma nikdy neuniesli. Pýtali recept. teda tí, ktorí prežili :D
Kde si Mesačný Princ? Už ťa uniesli, že? Alebo si s nimi pošiel dobrovoľne? Tak to si mal veľké šťastie, lebo tam majú čistejší vzduch ako my tu, obloha je sýto modrá, oni nejazdia na benzín. A ty na čom zvykneš jazdiť, Mesačný Princ?