Chcela by som vedieť aká by bola pre mňa vhodná práca keď nemám rada akýkoľvek kontakt s ľuďmi? Existuje vôbec taká?
Kde pracovať?
Neviem, prečo si stále nejaká mucha sadne práve na moju hlavu. Furt na mňa tie muchy sadajú. A ja sa nemôžem udrieť, aby som im neublížil, nie, to by som nedokázal.
Nevieš, prečo stále sadajú na moju hlavu? Ja neviem, akoby by si mysleli, že mám v tej hlave niečo iné ako mozog. Ale čo?
Aj ja mám peniaze, lebo som si jeden čas myslel, že som kôň a podarilo sa mi vyhrať tri dostihy. A čo sa týka tej telepatie, tak tú už ovládam, už sa mi nič nechce učiť. Mám to všetko am Hacken.
Ale daj si pozor, lebo oni mi hovorili, že robia aj pokusy. Vieš čo robia? Vieš si to vôbec predstaviť? Napr. trhajú muchám krídla. Však to sú totálni blázni. Však ja im dám! Tak toto si my nevieme live predstaviť, aby sme na týchto úbohých zvieratkách robili pokusy, že? Však my ich ešte prkŕmujeme, keď sú hladné, aspoň ja to tak zvyknem robievať.
Na Mesiaci sú mimozemšťania? Nuž, to je pre mňa novinka. Ja sa tiež vyhýbam kontaktu s ľuďmi, ale už som si vstúpil do svedomia, kontaktu s mimozemšťanmi sa vyhýbať nemôžem, lebo sa chcem vypariť. Keď sa k nim dostanem, Mesačný Princ, tak potom urob nejaký oheň na vrchu, aby sme ťa videli a prídem ťa povoziť na UFO. Neviem, neviem, či s nami nezostaneš:-) Ale potom doveď aj nejaké kočky a trebárs pivo.
Napr. prekladateľstvo, ale to sa totálne neoplatí, lebo Ujo G... už všetko preloží, potom by si mohla maľovať alebo niečo z domu, ale tel. kontaktu sa najskôr nevyhneš. Mala by si si to nejako natrénovať, lebo to nie je zdravé, čo sa s tebou deje. Napr. sa skús porozprávať s radiátorom, kvetmi, prírodou, Mesiacom, keď chceš, tak môžme ísť do prírody objímať stromy, nahí, samozrejme, ale budem sa držať obďaleč, akoby som pri tebe ani nebol:-) A s duchmi sa nerozprávaš rada? Ja nie, ale občas si na nich nájdem 5 minút. Tiež sú suchári ako Sahara. To nemá zmysel. Samé dristy. Dúfam, že aspoň tí mimozemšťania budú na tom lepšie, aj keď tie ich zelené tváre nepôsobia práve najzdravšie.
Záhradníctvo napríklad. Si v prírode a robíš si svoju robotu, sadíš rastlinky, kvety.Ak máš talent mohla by si niečo vyrábať a predávať cez internet, malovať obrazy, šiť, vyšívať, štrikovať. Určite je veľa profesií kedy človek prichádza do styku s ľuďmi minimálne. Ale psychológ by ťa viac zorientoval.
Xiva.Musím ti povedať že si obdivuhodne hlúpa.