Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panna

Príspevok v téme: Panna
Katkaxxx89

Dobrý večer,

môj problém je následovný. Našla som si priateľa (31r), ktorý vzhľadom na môj vek (28r) samozrejme ani v najhoršom sne nepredpokladá, že som ešte panna. Chcem sa Vás spýtať, či mu to mám povedať aj za cenu, že v lepšom prípade si bude o mne myslieť, že som debil - v horšom odo mňa ujde. Alebo mám mlčať a dúfať, že si nič nevšimne (aj keď si myslím, že chlap si to aj tak pri prvom sexe všimne). čo by ste robili na mojom mieste vy? Thanks za odpovede K.

Romielo

Katka si velmi vynimocna mlada zena. Tak by ta mal tvoj partner brat a vazit si nekonecne ze taku v zivote stretol. Ja by som to neriesil formalnou diskusiou. Neriesit. Opatrne krok za krokom budovat vztah. Pockat na ten vzacny intimny okamih ked v tebe dozrie to skalopevne presvedcenie ze prave ON je ten pravy ktory stoji za to, a len vtedy mu jemne zasepkat.....prosim ta opatrne lebo si moj prvy.....drzim palce k spravnym rozhodnutiam.

sportovec1

Normalne mu to povedz.Podla mna bude len rad...sa ta zrejme opyta cii si si to panenstvo nechavala pre toho praveho alebo preco...Praveze by si mala byt rada ze si panna a nikto ta este nevyuzil.Spravny chlap to pochopi.

Joli24

Ahoj, ja byť tebou tak by som to neriešila takto v priebehu toho ako sa váš vzťah vyvíja. Som síce mladšia ale pannou som bola tiež do na dnešnú dobu vysokého veku a mám dvojakú skúsenosť...
1. ked sa ma snažil "dostať" kamarát povedala som mu,že som panna tak len na mňa vyplieštil oči ,či čakám na princa na bielom koni...nejako z tejto témy vzišlo a aj ked sme v budúcnosti nič spolu neriešili váži si ma viac ako nejakú chudinu,kt. rozťahuje nohy ešte len uvidí ten mercedes.

2. prípad bol ked som mala vážny vzťah a aj ked som vedela,že priateľ mal predomnou už 2 frajerky nechcelo sa mi načínať túto tému..ked "k tomu" došlo nijako to nekomentoval ,práveže v tej chvíli by mi zniesol aj modre z neba...max. nieco počas vtedajšieho vzťahu nadhodil niečo usmevné s tým spojené ale nebral to nejak tragicky aj ked som v tej chvíli mala rovnake pocity ako ty :)