Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panna

Príspevok v téme: Panna
Katkaxxx89

Dobrý večer,

môj problém je následovný. Našla som si priateľa (31r), ktorý vzhľadom na môj vek (28r) samozrejme ani v najhoršom sne nepredpokladá, že som ešte panna. Chcem sa Vás spýtať, či mu to mám povedať aj za cenu, že v lepšom prípade si bude o mne myslieť, že som debil - v horšom odo mňa ujde. Alebo mám mlčať a dúfať, že si nič nevšimne (aj keď si myslím, že chlap si to aj tak pri prvom sexe všimne). čo by ste robili na mojom mieste vy? Thanks za odpovede K.

Mimia

povedz mu to a keď bude normálny, tak si to bude vážiť...práve že by mohol byť šťastný, že natrafil na takú ženu, ktorá nedá každému..

ModraObloha

Katka, ja keby mam partnerku, bol by som rád že ešte je panna, netráp sa tým... veľmi by som si to cenil.. :)

Marunka

Katka, akú asi hodnotu má ten vzťah, ten muž, keď mu chceš klamať? Vzťah, v ktorom nie je úprimnosť, pôjde časom do kelu....
Neklam mu a buď úprimná. Jasné, že sa ťa spýta prečo si mu to nepovedala skôr. Ani vtedy neklam. A či ho to odradí? Ak áno, tak to nebude vypovedať nič o tebe ale o ňom...

chllp

Divim sa mu ze sa na to nepytal. Lebo je dolezite vediet preco ta iny nechceli az do 28. Nieco na tebe bude ked o teba nemalnikto zaujem doteraz.

lLily

to ta to tak frustruje, ze malujes take cierne scenare s tym spojene?

mozes si to dat odstranit aj chirurgicky a mas po probleme

Romielo

Re: Tennestastnik.....pozri si moje uvahy o zoznamkach v prispevku "Po prvom rande" prave som to tam dal. Mozno ti moje skusenosti pomozu. Drzim palce

tennestastnik

no, ja mam tolko rokov tiez pomaly jak ty, a som panic...
na zeny sa tak nepozera, bude len rad si myslim, ale na chlapov co to nerobili zeny pozeraju inac...ze su chudaci, nevedia si zohnat nikoho, a nebudu dobri v posteli..na com mnohym zalezi...
vacsina ludi si to stavia na sexe...vztahy...
...a presne preto som nemal stastie, a uz to nikomu nepoviem...
ale ja byt na jeho mieste, bol by som rad ze mam taku holku