Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panna

Príspevok v téme: Panna
Katkaxxx89

Dobrý večer,

môj problém je následovný. Našla som si priateľa (31r), ktorý vzhľadom na môj vek (28r) samozrejme ani v najhoršom sne nepredpokladá, že som ešte panna. Chcem sa Vás spýtať, či mu to mám povedať aj za cenu, že v lepšom prípade si bude o mne myslieť, že som debil - v horšom odo mňa ujde. Alebo mám mlčať a dúfať, že si nič nevšimne (aj keď si myslím, že chlap si to aj tak pri prvom sexe všimne). čo by ste robili na mojom mieste vy? Thanks za odpovede K.

lLily

hej, preto je dobre mat sex az po svadbe - je to velmi spolahlive sito na pretriedenie "odpadu" nevhodnych zaujemcov, ktorych je v psoeldnej dobe cim dalej tym viac, pretoze kazdy chce pannu a pritom sukat....nepraveho to odozenie a praveho pritahne

ziadna manipulacia, ale presvedcenie

Mesačný princ

,,či mu to mám povedať aj za cenu, že v lepšom prípade si bude o mne myslieť, že som debil - v horšom odo mňa ujde,,

Ak nevidíš inú možnosť okrem tých to dvoch, tak mu to určite šplechni.
keď utečie, máš aspoň po starostiach a po rokoch trápenia s idiotom :D

Čo lepšie by si si mohla priať :)

sob rudolf

Ak sa niekto hanbí za vlastné panenstvo, sotva môže očakávať, že ho pochopí niekto iný. Na panenstve/panictve ušetrenom pre toho správneho partnera nie je nič zlé, práve naopak. Čistota je obdivuhodná, nie čosi, čím treba pohŕdať.

hellaj

ved ta na rukach bude nosit, ci uz mu to povies, alebo nepovies.
Ale ani vobec nemusi zistit, ci si panna.
toto su veci o dovere. Radim ti z vlastnych skusenosti, ze vo vztahu sa nema nic tajit /povedzeme na 99 percent/. Treba si vytvorit zdravy doverny vztah. Inak to fungovat nebude.

Odpadlik

Ja mám 41 a moja priateľka má 21. Keď som začal s tou mojou chodiť tiež sme mali takú istú situáciu. Ale nikdy som jej to nevyčítal, že mi to povedala! Povedz mu to! možno vám to zaručí krásnych 9 rokov vzťahu ako aj nám !

Ja123

Bude rád, že si skutočná panna, je to veľmi cenné, dnes je plno báb ktoré si užívajú > 10 r, a potom sa tvária ako panny a nedajú ani po roku vzťahu.