Ako z toho von - 16 rokov s antidepresivami

Príspevok v téme: Ako z toho von - 16 rokov s antidepresivami
Lesna vila

Nejdem tu rozpisovat preco a ako, to je nadlho. Vsetko zacalo uzkostami a OCD poruchou. Uz viem z coho to bolo. Teraz som vsak v bode, kedy sa chcem z toho dostat bez liekov. Na psychiatrii mi namiesali taky koktejl, ze ma skoro zabili. Zazila som vela zleho, kazdy to ma nejako v zivote dane, antidepresiva mi prvy krat zachranili zivot. No citim, ze teraz ma uz skor zabijaju ako liecia. Je nejaka nadej sa z toho dostat? Dostal sa niekto z toho aj po tolkych rokoch?

Cli

www.zdravie.sk
Lesná víla. Prečítaj si to, čo som odporúčal v tom odkaze. Rhodiola rosea je bylinné antidepresívum, ale to ľudia málo poznajú a lekár psychiater ti to neodporučí, lebo z toho nebude mať peniaze a je možné, že o tom ani nevie, že to existuje. Taká be bohužiaľ niekedy prax. Oni poznajú väčšinou len syntetické lieky, ale nie všetci.. Poznám človeka, ktorý sa s pomocou toho dostal z depresie. A je ich viac. Držím palce, určite si to kúp, malo by ti to pomôcť a nespoliehaj sa veľmi na ostatných ľudí, ale na seba a nauč sa vážiť si samú seba.
Daj si tiež vyšetriť hormóny štítnej žľazy, či tam nemáš deficit. To môže tiež ovplyvniť depresiu. Lenže psychiatri znova veľakrát nekonajú a pacient ostáva nevedomí v tom, že sa s tým už nedá nič robiť.
Ahoj.

uzkostlivaa

tie rady o sporte a strave su vsetky krasne ale fakt ich moze dat len niekto kto uzkostami netrpi.... ja nimi trpim roky a vdaka liekom mozem normalne fungovat a pracovat...... lebo clovek aj moze byt naoko v pohode ale pride vam nejaka nemila situacia alebo zivotna udalost a ste zasa tam kde ste boli.... je to velmi tazke zit s tym ale da sa to tlmit.....

borrka

Nesúhlasím s názormi že sa toho nedá zbaviť.Pred rokmi som na tom bola rovnako ako možno niektorí z Vás. Brala som dlhodobo veľké dávky. Mala som výbornú psychiatričku ktorá mi sama vysvetlila že sa nemusím spoliehať len na lieky, že mi pomôže sa ich zbaviť. Vysádzali sme ich dva roky veľmi pomaly. Ale podarilo sa to. Po úplnom vysadení sa objavili občas malé problémy ale zašla som za ňou a vysvetlila mi že je to normálne, ale nemám hneď panikáriť, že telo keď dávku nedostane, nakoniec začne pracovať samé a zvládnem to. Aj sa tak stalo. Som deväť rokov bez akejkoľvek liečby. Keď mám stresy, lebo tie má predsa každý občas, tak si dám magnézium, nejaké b-čka a hlavne sa snažím chodiť skoro spávať. Keď neponocujem, som bez problémov. A ešte som zabudla, už roky športujem každý deň. Je to skvelé na psychiku. Pol hodina denne nikoho nezabije. Len nesmie byť človek lenivý.

292929

bipo ma bohuzial uplnu pravdu... ja som si tiez myslela ze to pojde aj bez ad ale bohuzial neslo to chodila som aj na terapie a pomohlo mi to iba na kratko... mam za sebou tiez velmi vela zleho...

medikamentus

Ak mate naozaj dobreho lekara. ktoremu doverujete, mozno by ste mohli ist s liekmi pod jeho kontrolou dolu. Lekari vedia, ako na to. Uspech vidim v dobrej psychoterapii s minim. liekov.

tieznestastna

ahoj ja tiez musim brat upokojujuce lieky a antidepresiva.... lebo ako nahle ich vysadim tak sa cela trasiem a jednoducho nezvladam zivot...mala som zle detstvo otec pil tyral nas a tam to vsetko zacalo... pokracovalo to na skole kde som zazila sikanu a pred dvoma rokmi to vybuchlo tym ze som si nasla velmi zleho a falosneho partnera ktory mi za nas vztah narobil neskutocne vela dlhov.... proste moj zivot je jedno nestastie.. vyustilo to do toho ze som sa pokusila o samovrazdu zo zufalstva...potom mi boli nasadene lieky a jedine tie ma ako tak dali dokopy....teraz pracujem snazim sa zit aj ked.... niekedy je to tazke....

Lesna vila

a este otazocka, ako ste sa zmierili s tym ze budete lieky uzivat dozivotne? zijete v partnerstve? napriklad mne na spanok pomahali aj antipsychotika v minimalnych davkach, ale sposobuju mi arytmie srdca.

divocina1

bipo ma bohuzial uplnu pravdu ja ked si nevezmem svoje lieky tiez je to somnou katastrofa a nedokazem fungovat....