Nejdem tu rozpisovat preco a ako, to je nadlho. Vsetko zacalo uzkostami a OCD poruchou. Uz viem z coho to bolo. Teraz som vsak v bode, kedy sa chcem z toho dostat bez liekov. Na psychiatrii mi namiesali taky koktejl, ze ma skoro zabili. Zazila som vela zleho, kazdy to ma nejako v zivote dane, antidepresiva mi prvy krat zachranili zivot. No citim, ze teraz ma uz skor zabijaju ako liecia. Je nejaka nadej sa z toho dostat? Dostal sa niekto z toho aj po tolkych rokoch?
Ako z toho von - 16 rokov s antidepresivami
Obavam sa ze ak chces ostat dlhodobo bez problemov, udrziavacej davky sa uz nikdy nezbavis. Pocas poslednych 15 rokov som si parkrat myslel ze som sa uz vyliecil, pomalicky som znizoval, az som vysadil. Nevyliecil som sa. Tieto diagnozy su casto buhuzial nevyliecitelne, psychofarmaka len dostavaju symptomy pod kontrolu aby mohol clovek normalne fungovat. Toto je moja skusenost
zacala som v 19 a mam cerstvych 34
podotykam ze som fakt prezila velmi traumatizujucu udalost. ale verim, ze so vsetkym sa da pracovat aj bez ad.
ahoj brala som zoloft, cipralex roky
neskor nizke davky seroquelu na spanie a teraz sertralin 50 mg a najnizsiu davku mirzatenu. Ano brala som aj benzaky, ked bolo najhorsie. Totiz v nemocnici ma raz predavkovali.
Mam toho dost, uz nechcem, ale chcem ist na minimum.
Lesna vila: Kolko mas rokov? Co vsetko si brala? Brala si aj benzodiazepiny?