Ahojte. Pred istým časom som spoznala muža, s ktorým som si padla do oka boli sme si blizky všetko si myslim že bolo fajn. O isteho obdobie sa vsak zacal ozyvat menej a menej a ak sa bavime o nas nedojdeme nikdy nikde. Tazko sa mi rozprava o takych temach. Avšak ak ho zavolam ja stale ide a asi nikdy moje pozvanie von neodmietol. Co si mam o tom mysliet ? :( prosim poradte mi
Ako to somnou myslí ?
aspon sa nabuduce nebudes zblizovat s nikym, kto ti blizky skutocne neni
moc mi na tom nesedi, ze ste si boli blizki, ale ok
Tak rozhodne 15 mu nieje to nie. A už som z toho zničená kašlem nato keďže ja sa trápim a on absolútne to nerieši
Romielo, tohto muza je najlepsie nechat 1000 metrov od seba
15-rocny pubertiak sa este toleruje....neviem o ake vekove kategorie ide
Romielo stalo sa a neúspešne žiaden efekt. Ja už sa vzdávam :-( akurát to ubližuje mne
Oprava....zena kraca alebo 3m pred chlapom alebo 3m za nim. Zena moze akurat tak veeeelmi mierne a citlivo nieco naznacit. Napriklad tym ze pozorne a trpezlivo pocuva ked jej muz nieco rozprava, toto dokaze urobit uplne zazraky!! Potom sa stiahnut a trpezlivo cakat. ,,,,Ak zena dobija muza, muz si ju nikdy nebude vaziit, cest vynimkam
Lasanka hovori sa ze zena ma kracat alebo 3 metre pred chlapom, alebo 3 metre za nim. Kazda si moze vybrat kde chce byt
lasanka tak to je tazko pochopit, ja som tiez taky, proste si myslim ze druheho otravujem a nikoho nikde nezavolam (myslienky ze by sa so mnou nudili...), ale ked ma niekto druhy zavola, to utekam hned, normalne az cakam kym ma niekto zavola. Pokial v spolocnosti s tebou nie je chladny, tak by som sa nebal ze o teba nema zaujem :)
Azzaz
Tak hanblivý je 100% ale tak prečo ma nezavola keď vie, že ja stále pojdem. Neviem no nechcem vyvovat to že sa mi bude vyhýbať nechcem ho ja stále volať
Co takto sa ho opytat priamo? :) Mozno sa nalaka, ujde a uz nikdy s a neozve a mozno sa to pohne inym smerom ;) Hmmm? Ak ho mas rada tak mu to povedz, mozno je len hamblivy a trpi nedostatkom sebavedomia, kludne moze trpet myslienkami, ze kebyze ta on pozve tak ty vtedy nikam s nim nepojdes, lebo budes mat urcite iny lepsi program :)
iniciativna aj ja ???? ved hore somm napisala ze ja som stale ta co vola von :D tak neviem potom ci toto nieje dost iniciativnosti